Sauna & Wellness Cleopatra korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna & Wellness Cleopatra korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna & Wellness Cleopatra. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Sauna & Wellness Cleopatra.

Sauna & Wellness Cleopatra

Sauna & Wellness Cleopatra in Oude-Tonge is een saunacomplex met huiselijke sfeer. Het uitgangspunt van het saunacomplex is dat je hier kunt ontspannen, maar dan wel op een gezellige en extra persoonlijke manier. Wat dit saunacomplex onderscheidt van andere complexen in de omgeving, is dan ook dat je hier net een beetje meer persoonlijke aandacht krijgt. Meer over Sauna & Wellness Cleopatra, lees je op deze pagina.

Saunafaciliteiten van Sauna & Wellness Cleopatra

Sauna & Wellness Cleopatra heeft diverse saunafaciliteiten voor een ontspannen en gezonde dag. Binnen vind je een Finse sauna, een Turkse stoomsauna, een infrarood sauna, een whirlpool, een warm zwembad, een scrubruimte en diverse rustruimten, terwijl je buiten ook diverse faciliteiten kunt vinden. Denk hierbij aan een zwembad en whirlpool, maar ook aan een doucheruimte, srubruimte en zonneweide. Uiteraard zijn er ook meer dan voldoende mogelijkheden om af te koelen na het bezoeken van een van de saunacabines van Sauna & Wellness Cleopatra, zoals de koude douches en de emmergieting.

Massages en schoonheidsbehandelingen

Sauna & Wellness Cleopatra is geen groot saunacomplex, maar je kunt hier wel alles vinden voor een ontspannen dag. Zo kun je er niet alleen de sauna bezoeken, maar zijn er ook diverse massages en schoonheidsbehandelingen om te ondergaan. Wil je een massage krijgen om echt goed te kunnen ontspannen, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoofdmassage, een schouder- en rugmassage en een ontspannigsmassage.

Voor de optimale verzorging van je lichaam bij het bezoeken van Sauna & Wellness Cleopatra, zijn er diverse schoonheidsbehandelingen om te ondergaan. Dit kunnen korte behandelingen zijn, maar ook complete behandelingen voor bijvoorbeeld acne. Door jouw massage of schoonheidsbehandeling te boeken in combinatie met een bezoek aan de saunafaciliteiten van Sauna & Wellness Cleopatra, heb je een compleet ontspannen dag voor een aantrekkelijke prijs.

Badkledingdag Sauna & Wellness Cleopatra

Op de 1e donderdag van de maand is het badkleding-mag-dag bij Sauna & Wellness Cleopatra.

Ervaringen Sauna & Wellness Cleopatra

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>