SpaSereen Maastricht korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

2 tickets voor SpaSereen Maastricht!

Tot 70% korting Nu vanaf € 1.00

Entreeticket SpaSereen Maastricht

25% korting Nu vanaf € 29.50

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

SpaSereen Maastricht korting en aanbiedingen

Er zijn momenteel geen aanbiedingen of kortingen bij ons bekend voor een dagje SpaSereen Maastricht. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van aanbiedingen en kortingen voor SpaSereen Maastricht. Toch verder neuzen naar kortingen voor sauna’s in Limburg? Bekijk dan alle aanbiedingen voor sauna’s in Limburg of kijk eens hieronder!

SpaSereen Maastricht

SpaSereen Maastricht is een wellness resort dat bovenop de bosrijke Dousberg aan de rand van Maastricht ligt, op 10 minuten fietsen van het Vrijthof. SpaSereen Maastricht heeft vele verschillende sauna’s. Ook heeft het wellness resort vele extra faciliteiten. Zowel de sauna’s als de faciliteiten van SpaSereen Maastricht worden hieronder kort beschreven.

Sauna’s van SpaSereen Maastricht

SpaSereen Maastricht heeft vele verschillende sauna’s. Je kunt er ontspannen in een natuursauna, maar ook in een bliksemsauna, een openhaarsauna en een opgietsauna. Verder heeft SpaSereen Maastricht een zoutkristalsauna, een panoramasauna en een watervalcabine. Daarnaast is er een Turks stoombad, welke zorgt voor een betere doorbloeding, een zuivere huid en heerlijke ontspannen spieren.

Overige faciliteiten SpaSereen Maastricht

Naast diverse saunacabines, heeft SpaSereen Maastricht nog veel meer faciliteiten. Ten eerste vind je in het complex verschillende soorten zwembaden. SpaSereen Maastricht heeft een binnenzwembad en een buitenzwembad, een voetenbad en meerdere whirlpools. Ook heeft SpaSereen Maastricht een heerlijke slaapruimte, grote tuin met ligweide en een ruimte met een openhaard.

Ook ben je welkom op het dakterras van SpaSereen Maastricht voor een lekker hapje en drankje. Verder heeft SpaSereen Maastricht ook een caldarium, een klankschalenruimte, dompelbad en een koelplein.

Badkledingdag SpaSereen Maastricht

Badkledingdagen worden gehouden op oneven weken op de dinsdag, even weken op de donderdag en iedere 2e zondag van de maand. Op deze dagen is het dragen van badkleding verplicht in alle faciliteiten.

Ervaringen SpaSereen Maastricht

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>