SPA Wellness Lomm korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

SPA Wellness Lomm korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje SPA Wellness Lomm. Bekijk hieronder alle kortingen en aanbiedingen voor SPA Wellness Lomm.

SPA Wellness Lomm

Spa Wellness Lomm is een ontspanningsoord waar je terecht kunt voor verschillende soorten sauna’s, maar ook voor prachtige warme en koude baden, mooie rustruimtes en verschillende soorten ontspannings- en schoonheidsbehandelingen. Het gaat om een modern complex, dat alle faciliteiten voor een ontspannen dag heeft. Meer over de faciliteiten van Spa Wellness Lomm, lees je hieronder.

Spa Wellness Lomm: verschillende soorten sauna’s

Spa Wellness Lomm heeft zes verschillende soorten sauna’s, waaronder de rozensauna, de infraroodsauna, de loungesauna en de kleurensauna. Ook heeft het wellnesscomplex een speciale sauna voor opgietingen, die regelmatig worden georganiseerd en altijd uitgevoerd worden door een professional. Ervaren saunabezoekers kunnen aan de opgietingen deelnemen om de ultieme sauna ervaring te ervaren, terwijl de minder ervaren saunabezoekers meer dan voldoende andere saunacabines hebben om te bezoeken.

De temperaturen van de sauna’s van Spa Wellness Lomm verschillen per saunacabine, dus je kunt helemaal zelf kiezen in welke saunatemperatuur je wil ontspannen. Zo kun je een wat ‘koelere’ sauna bezoeken als je rustig wil beginnen, maar kun je aan het einde van de dag ook in hete sauna’s van 90 graden plaatsnemen.

Ontspannende baden van Spa Wellness Lomm

Zoals alle hoogwaardige sauna- en wellnesscomplexen, heeft Spa Wellness Lomm ook diverse ontspannende baden op het terrein. Denk hierbij aan een warm binnenbad, maar ook aan een iets minder warm natuurbad in de buitenlucht. Ook kun je bij het wellnesscomplex terecht voor diverse voetenbaden als voorbereiding van het bezoeken van een saunacabine, bubbelbaden om heerlijk te ontspannen en een Turks stoombad. Om af te koelen na het bezoeken van een sauna, ga je in een van de koude dompelbaden van Spa Wellness Lomm. Vind je een dompelbad iets te heftig na de sauna, dan zijn er uiteraard ook koude douches te vinden op het terrein van het wellnesscomplex.

Extra ontspannen dag met een behandeling

Bezoek je de sauna’s van Spa Wellness Lomm, dan kun je er ook voor kiezen om jouw ontspannen dag uit te breiden met een behandeling in de beautyfarm van het wellnesscomplex. Hier kun je lichaamsbehandelingen ondergaan die je nog meer laten ontspannen, maar is het ook mogelijk om schoonheidsbehandelingen te nemen. Enkele voorbeelden van behandelingen die je bij Spa Wellness Lomm kunt nemen, zijn de lichaamsscrub, de zouttherapie (ook wel Halotherapie genoemd), de basic facial behandeling, de luxe facial behandeling, de ontspanningsmassage, de sportmassage en de hamam behandeling. Voor het behandelen van de handen en voeten, kun je bij Spa Wellness Lomm terecht voor diverse manicure- en pedicurebehandelingen, die altijd door een professional uitgevoerd worden.

Badkledingdag SPA Wellness Lomm

Elke 1e woensdag van de maand is het badkleding mag dag.

Ervaringen SPA Wellness Lomm

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>