Sauna’s Limburg

Thermae 2000

Bekijk aanbiedingen

SpaSereen Maastricht

Bekijk aanbiedingen

Thermaalbad Arcen

Bekijk aanbiedingen

Sauna Dennenmarken

Bekijk aanbiedingen

Amrâth Hotel & Thermen Born- Sittard

Bekijk aanbiedingen

Wellness Sittard

Bekijk aanbiedingen

SPA Wellness Lomm

Bekijk aanbiedingen

Goos Wellness

Bekijk aanbiedingen

Sauna Finlandia

Bekijk aanbiedingen

Sauna Hoen

Bekijk aanbiedingen

Wellnesscentrum Asselt

Bekijk aanbiedingen

Hamam Argana

Bekijk aanbiedingen

Aanbiedingen sauna’s Limburg

Helemaal in het zuidoosten van Nederland ligt de provincie Limburg. Limburg kent een aantal mooie grotere en kleine sauna’s. Tot de grootste sauna’s van Limburg behoren zeker Thermae 2000, en Thermaalbad Arcen. De rest van de sauna’s in Limburg zijn middelgrote tot kleine sauna’s. Wil je ook genieten van een saunadag in Limburg, maar niet teveel betalen? Wij zetten de beste sauna aanbiedingen voor sauna’s in Limburg voor je op een rij!

Sauna’s Limburg badkledingdag

Op zoek naar een sauna in Limburg die je met badkleding kunt bezoeken? Ga dan naar sauna’s met een speciale badkledingdag. Deze is bedoelt voor mensen die liever niet naakt naar de sauna gaan. Thermae 2000 kun je elke dinsdag en elk 1e volle weekend van de maand met badkleding bezoeken. Elke 1e dinsdag van de maand is het badkleding-mag-dag bij Sauna Dennenmarken en elke 1e woensdag van de maand bij SPA Wellness Lomm. Wellness Sittard heeft elke dinsdag badklding-mag-dag. Thermen Born kent ook speciale badkleding-mag-dagen. Kijk hiervoor op de site van Thermen Born. Bij Thermaalbad Arcen, Hamam Argana en Wellnesscentrum Asselt is het dragen van badkleding verplicht! Dan zijn er ook nog een aantal sauna’s die geen badkledingdagen hebben en dat zijn: Goos Wellness en Sauna Hoen. Of Sauna Finlandia badkledingdagen heeft is bij ons niet bekend.

Sauna’s Limburg met overnachting

Als je toch gaat genieten van een heerlijk dagje sauna in Limburg, boek dan meteen een overnachting erbij. In Limburg zijn diverse overnachtingsmogelijkheden in de buurt van de sauna’s. Kijk bij de aanbiedingen van de sauna’s in Limburg en vind de aanbieding met overnachting die bij je past! Op zoek naar een sauna in een hotel? Kies dan voor Thermae 2000.

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>