Sauna’s Groningen

Thermen Bad Nieuweschans

Bekijk aanbiedingen

Wellnessresort de Waterlelie

Bekijk aanbiedingen

Spa Loppersum

Bekijk aanbiedingen

Sauna Beautyfarm Midwolda

Bekijk aanbiedingen

Sauna ’t Dalhuus

Bekijk aanbiedingen

Aanbiedingen sauna’s Groningen

In Groningen zijn een aantal heerlijke sauna’s te vinden waarvan wij alle kortingen en aanbiedingen voor je op een rij zetten. Denk aan kortingen voor mooie sauna’s als Thermen Bad Nieuweschans (helemaal in het oosten van Groningen, tegen de Duitse grens aan) en Wellnessresort de Waterlelie (ten zuidwesten van Groningen), maar ook voor Spa Loppersum, Sauna ’t Dalhuus en Sauna & Beautyfarm Midwolda hebben we aanbiedingen voor je.

Sauna’s Groningen badkledingdag

Op zoek naar een sauna in Groningen die je met badkleding kunt bezoeken? Ga dan naar sauna’s met een speciale badkledingdag. Deze is bedoelt voor mensen die liever niet naakt naar de sauna gaan. Helaas zijn de meeste sauna’s in Groningen slechts ongekleed te bezoeken, zoals: Sauna ’t Dalhuus in Wildervank, Sauna & Beautyfarm Midwolda, Spa Loppersum en Wellnessresort de Waterlelie. In Thermen Bad Nieuweschans is het Thermaalbad gekleed en de sauna ongekleed.

Sauna’s Groningen met overnachting

Als je toch gaat genieten van een heerlijk dagje sauna in Groningen, boek dan meteen een overnachting erbij. In Groningen zijn diverse overnachtingsmogelijkheden in de buurt van de sauna’s. Kijk bij de aanbiedingen van de sauna’s in Groningen en vind de aanbieding met overnachting die bij je past!

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>