Sauna’s Flevoland

Thermen La Mer

Bekijk aanbiedingen

Aestas Wellness Beauty & Sauna

Bekijk aanbiedingen

Aphrodite’s Thermen

Bekijk aanbiedingen

Sauna La Femme

Bekijk aanbiedingen

Aanbiedingen sauna’s Flevoland

Flevoland is een provincie in het midden van het land en is de jongste provincie van Nederland. Kenmerkend voor de provincie Flevoland is een strakke indeling en open ruimte. In Flevoland zijn een aantal heerlijke, kleinere sauna’s te vinden waarvan wij alle kortingen en aanbiedingen voor je op een rij zetten. Ga nu met korting naar een van de populairste sauna’s van Flevoland: Thermen La Mer is. Deze sauna ligt, net als Sauna la Femme en Q-Beauty, in Almere. In de hoofdstad Lelystad kun je Aestas Wellness Beauty & Sauna bezoeken. Een andere wat grotere stad is Dronten. De sauna die je hier kunt vinden is Aphrodite’s Thermen.

Sauna’s Flevoland badkledingdag

De sauna’s in Flevoland hebben allen geen speciale badkledingdagen. Sauna La Femme in Almere is de enige sauna in Flevoland waar badkleding verplicht is en het dus niet mogelijk is om naakt de sauna te bezoeken.

Sauna’s Flevoland met overnachting

Ben je op zoek naar een sauna in Flevoland waar je na je dagje sauna kunt blijven slapen? Kijk dan bij de betreffende sauna en check of er aanbiedingen met overnachting zijn!

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>