Sauna’s Gelderland

Thermen Berendonck

Bekijk aanbiedingen

Thermen Bussloo

Bekijk aanbiedingen

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Bekijk aanbiedingen

Veluwse Bron

Bekijk aanbiedingen

Zwaluwhoeve

Bekijk aanbiedingen

Sauna Drôme

Bekijk aanbiedingen

Sauna Palestra

Bekijk aanbiedingen

Wellness Center NLG de Bronsbergen

Bekijk aanbiedingen

Sauna & Beauty Oase

Bekijk aanbiedingen

Sauna & Beauty Velp

Bekijk aanbiedingen

Sauna Easyfeeling

Bekijk aanbiedingen

Betuwsch Badhuys

Bekijk aanbiedingen

Sauna & Bodycare Apeldoorn

Bekijk aanbiedingen

Aanbiedingen sauna’s Gelderland

Ben jij op zoek naar aanbiedingen voor sauna’s in Gelderland? Wij zetten alle sauna aanbiedingen voor je op een rij! In de provincie Gelderland zijn vele saunacomplexen te vinden. Denk hierbij aan grote wellnessresorts zoals o.a. Thermen Bussloo, Veluwse Bron en Zwaluwhoeve, maar ook aan kleinere tot middelgrote saunacomplexen die slechts een paar verschillende saunacabines aanbieden. Wij zetten op deze pagina de sauna’s in Gelderland met aanbiedingen voor je op een rijtje, zodat je de beste sauna in de provincie kunt vinden en hier een dag naartoe kunt gaan voor ultieme ontspanning.

Sauna’s Gelderland badkledingdag

Op zoek naar een sauna in Gelderland die je met badkleding kunt bezoeken? Ga dan naar sauna’s met een speciale badkledingdag. Deze is bedoelt voor mensen die liever niet naakt naar de sauna gaan. We zetten de badkledingdagen van sauna’s in Gelderland voor je op een rij.

Elke dinsdag is het badkledingdag bij Thermen Bussloo en Zwaluwhoeve. De Zwaluwhoeve heeft daarnaast ook op donderdag badkledingdag. Elke 3e dinsdag van de maand is het badkledingdag bij Wellness Center NLG Bronsbergen. De Veluwse Bron kun je op maandag en iedere laatste zondag van de maand met badkleding bezoeken. Woensdag is het badkledingdag bij Thermen Berendonck in Wijchen en ook Sauna Palestra heeft woensdag als badkledingdag (tenminste elke 1e woensdag van de maand!). Voor Thermen Nijmegen is het niet bekend of zij badkledingdagen hebben en Sauna de Veluwe heeft wel badkledingdagen, maar bij ons is onbekend wanneer. Sanadome is de enige sauna in Gelderland waar badkleding verplicht is. Bij het Betuwsch Badhuys daarentegen is badkleding toegestaan, maar niet verplicht. Tot slot zijn er ook een aantal sauna’s in Gelderland zonder badkledingdag, namelijk: Sauna Drome, Sauna & Beauty Oase, Sauna & Beauty Velp, Sauna Easyfeeling en Sauna & Bodycare Apeldoorn.

Sauna’s Gelderland met overnachting

Als je toch gaat genieten van een heerlijk dagje sauna bij een van de sauna’s in Gelderland, boek dan meteen een overnachting erbij. In het mooie Gelderland zijn diverse overnachtingsmogelijkheden in de buurt van de sauna’s. Op zoek naar een sauna in een hotel? Kies dan bijvoorbeeld voor Thermen Bussloo of Sanadome. Kijk bij de aanbiedingen van de sauna’s in Gelderland en vind de aanbieding met overnachting die bij je past!

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>