Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen korting 2023

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree
 • Veilingen

Korting entree

BONGO Sauna Cadeaubon

 • 2 jaar geldig

Veilingen

Veiling Thermen Nijmegen

 • Bied mee op 2 entreetickets
Tot 70% korting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen.

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen is een middelgroot, ruim opgezet saunacomplex. Het voordeel van dit wellnesscomplex is dat zelfs bij grote drukte de rust gewaarborgd blijft. De Thermen Nijmegen ligt in een bosrijke omgeving en heeft vele faciliteiten op saunagebied.

Een greep uit de faciliteiten: finse balkensauna, kleuren therapie sauna, eventsauna (met thema opgietingen), eucalyptus sauna, infra rood cabine, turks mint stoombad, kruidentempel, hammam, saunarium, verwarmd binnen- en buitenbad (Bronwater!), whirlpools, relaxruimten en rustruimte.

Naast sauna’s en baden zijn er ook volop mogelijkheden voor massages, beautybehandelingen en de zonnebank. De Thermen Nijmegen beschikt bovendien over een mooi a la carte restaurant waar je heerlijk kunt eten.

Badkledingdag Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Het is niet bekend of er badkledingdagen zijn bij Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen.

Ervaringen Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (2)

 1. E. Jansen

  Ga regelmatig naar deze sauna De Thermen in Nijmegen. Vind het er lekker rustig. Maar je moet er niet in de vakantietijd heen gaan want dan is het drukker dan normaal. De keuken vind ik wat saai. De menukaart zou eens aan vervanging toe zijn. Meer variatie zou geen overbodige luxe zijn. Ik beperk me meestal tot een tosti Hawai of een boerentosti die overigens heerlijk zijn. Jammer vind ik tegenwoordig dat er van die “damesgroepjes” zijn die “gezellig” in ruimtes waar “stilte” wordt gevraagd lekker zitten te kwekken.
  Als het me begint te vervelen zeg ik er wat van. Gelukkig houden ze zich dan in. Leuk vinden ze het niet als ze aangesproken worden, maar ik heb mijn zegje gedaan en heb ik bereikt dat ze verder hun mond houden en meestal gaan ze dan ook weg. Soms zitten ze in die ruimtes te fluisteren dat is nog veel irritanter dan dat ze normaal praten. Het personeel is over het algemeen genomen wel vriendelijk. Ik betaal via Groupon.nl kun je voor 13 euro naar binnen ipv 27,95 euro dat scheelt nog al wat. Ja, ik kom best graag in deze sauna.

 2. chris

  Leuke sauna met mooie Opgietingen en vriendelijk personeel

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>