Betuwsch Badhuys korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Betuwsch Badhuys korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Betuwsch Badhuys. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Betuwsch Badhuys.

Betuwsch Badhuys

Het Betuwsch Badhuys is gevestigd in een mooie, landelijke boerderij in Lienden. Het is een compact saunacentrum tussen de weilanden, waar je kunt genieten van de rust en de natuur. Omdat het Betuwsch Badhuys een klein saunacentrum is kun je het ook prive afhuren (maximaal 10 personen) voor bijvoorbeeld een vrijgezellendag, vriendinnendag of een romantisch uitje. Om je een idee te geven: de afhuur van het Betuwsch Badhuys kost voor een middag voor 2 personen incl. lunch en drankjes 95 euro p.p. Bij 10 personen komt de huur op 35 euro p.p. De avond verhuur van het Betuwsch Badhuys kost bij 2 personen 90 euro p.p. en bij 10 personen 30 euro p.p. Voor actuele prijzen moet je even op de website van het Betuwsch Badhuys kijken.

In het Betuwsch Badhuys is een sauna (80 graden), een infrarood sauna, een stoombad, bubbelbad, voetenbad en diverse afkoelmogelijkheden, zoals koude douches, een stortemmer en een dompelton. Deze laatste twee bevinden zich bij buiten in de boomgaard, bij de kippenren. Ook kun je in het Betuwsch Badhuys een hapje eten en wat drinken. Dit kan in de boomgaard en op de hooizolder. Het Betuwsch Badhuys maakt gebruik van o.a. streekproducten, biologische sapjes, zelfgemaakte smoothies en boerenlunches. Kortom alles aanwezig voor een paar uur heerlijke ontspanning.

Naast de saunafaciliteiten kun je in het Betuwsch Badhuys ook diverse behandelingen boeken, zoals hoofd- en gezichtsmassage, rug-, nek- en schoudermassage, ontspanningsmassage, hot stone massage, bamboemassage, spray tanning (100% organisch), Shia & Silk gezichtsbehandeling (biologisch), Biologisch harsen en wenkbrauwen en wimpers epileren en/of verven.

Badkledingdag Betuwsch Badhuys

Badkleding is bij het Betuwsch Badhuys toegestaan, maar niet verplicht.

Ervaringen Betuwsch Badhuys

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>