Wellness Center NLG de Bronsbergen korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree
 • Veilingen

Korting entree

Dagje Sauna

Actie Nu vanaf € 54.90

Wellness Center NLG de Bronsbergen

10% korting NU: € 39.60

Dagentree Wellness Center de Bronsbergen

27% korting Nu vanaf € 27.50

Dagentree Wellness Center de Bronsbergen

Actie Nu vanaf € 26.50

Veilingen

Dagentree Wellness Center de Bronsbergen!

Tot 70% korting Nu vanaf € 1.00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Wellness Center NLG de Bronsbergen korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Wellness Center NLG de Bronsbergen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Wellness Center NLG de Bronsbergen.

Wellness Center NLG de Bronsbergen

Wellness Center NLG de Bronsbergen is een wellness centrum waar je niet alleen terecht kunt voor een ontspannen dag in de sauna, maar ook voor diverse behandelingen. Een dag in Wellness Center NLG de Bronsbergen staat niet alleen in het teken van gezondheid, maar draait voornamelijk om ontspanning. Door een bezoek te brengen aan dit wellness centrum, kom je helemaal tot rust.

Saunafaciliteiten van Wellness Center NLG de Bronsbergen

Wellness Center NLG de Bronsbergen heeft verschillende soorten saunacabines. Je kunt bij het wellness centrum terecht voor het bezoeken van de infrarood sauna, maar ook voor een ruime bio sauna, een zoutsteen sauna, een Kelo sauna en een hout gestookte stiltesauna. Voor mensen die niet van de allerhoogste temperaturen in de sauna houden, is er ook een sauna met een temperatuur van 70 graden Celsius. Mensen die de heetste sauna’s wel prettig vinden, hebben uiteraard ook voldoende saunacabines om heerlijk in te ontspannen.

Zoals bij een professioneel saunacomplex altijd het geval is, heeft Wellness Center NLG de Bronsbergen ook diverse faciliteiten die je voor en na de sauna moet bezoeken voor de complete sauna-ervaring. Denk hierbij aan warme en koude douches, dompelbaden, voetenbaden, koude baden en jacuzzi’s. Ook zijn er stilteruimtes waar je na het bezoeken van de sauna lekker kunt ontspannen of een dutje kunt doen.

Tot slot is het bij Wellness Center NLG de Bronsbergen ook mogelijk om opgietingen bij te wonen. De opgietingen worden dagelijks georganiseerd en uitgevoerd door ervaren professionals.

Behandelingen van Wellness Center NLG de Bronsbergen

Je kunt de behandelingen van Wellness Center NLG de Bronsbergen los boeken, maar je kunt een behandeling ook combineren met een bezoek aan de sauna’s van Wellness Center NLG de Bronsbergen. Er zijn behandelingen voor het gezicht, maar ook behandelingen voor het complete lichaam. Enkele behandelingen die je bij dit wellness complex kunt ondergaan, zijn de rasulbehandeling, de gezichtsbehandeling, de body scrub, de voetreflexmassage en de zwangerschapsmassage.

Badkledingdag Wellness Center NLG de Bronsbergen

Iedere 3e dinsdag van de maand is het badkledingdag bij Wellness Center NLG de Bronsbergen.

Ervaringen Wellness Center NLG de Bronsbergen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (4)

 1. Peter

  Gewoon compleet en goed. Eigen goede, maar wat ingetogen sfeer. Lekker relaxed en niet zo’n “circus” als tegenwoordig zo vaak.

  4/5

  4/5

  4/5

  4/5

  4/5

  4/5

 2. Willem

  Leuke overzichtelijke sauna, prima opgiet

  5/5

  5/5

  5/5

  5/5

  5/5

  5/5

 3. Patricia Harmsen

  Een fantastische sauna, fijne ontspannen sfeer waarbij je je als klant echt welkom voelt. Ook de keuken is heel goed, kwaliteit van de gerechten is uitstekend. Ik prefereer de kleinschaligheid van deze sauna boven de grote massale sauna’s, met name vanwege de persoonlijke en gemoedelijke sfeer.

 4. N. krahmer

  Heerlijke en mooie sauna. Lekker rustig klein. De verschillende opgietingen die er plaatsvinden zijn heerlijk en zeker een aanrader!!

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>