Thermen Berendonck korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Met overnachting

Korting entree

Aanbiedingen met overnachting

Aanbieding Thermen Berendonck met overnachting

  • Boek 1 of 2 overnachtingen!
Meest gekozen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Thermen Berendonck korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Thermen Berendonck. Of je nu op zoek bent naar een dagentree, avondentree, ochtendentree of arrangement voor Thermen Berendonck, het maakt niet uit! Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Thermen Berendonck.

Thermen Berendonck veiling

Wil je goedkoop naar Thermen Berendonck? Bied dan eens mee via de veiling. Thermen Berendonck zit regelmatig als veiling bij Vakantieveilingen of Ticketveiling. Je kunt dan meebieden en met een beetje geluk korting scoren tot wel 70% of meer!

Thermen Berendonck Social Deal

Via Social Deal zijn regelmatig goede Thermen Berendonck aanbiedingen te koop. Houd deze pagina in de gaten, want zodra de Themen Berendonck Social Deal online staat, kun je hem hier boeken!

Thermen Berendonck abonnement

Ga je regelmatig naar Thermen Berendonck, dan kan het voordelig zijn om een abonnement of badenkaart aan te schaffen. Je kunt hier je abonnement of badenkaart bestellen.

Thermen Berendonck

Thermen Berendonck in Wijchen (bij Nijmegen) is een sauna waar je zeker een keer geweest moet zijn! Bij Thermen Berendonck waan je je volledig in een Oosterse sferen. Deze gloednieuwe sauna (2019) valt onder de grote saunacomplexen, die echter zo ruim opgezet zijn dat je niet in de gaten hebt dat het er druk is.

Sauna’s van Thermen Berendonck

De sauna’s zijn een weerspiegeling van de oosterse wereld, zoals de Duizend-en-een-nacht sauna, Chaay Ghar sauna, Meditatiesauna, Onam bloemensauna, Taj Mahal stoomcabine of de House en de Maharadja sauna. Daarnaast heeft Thermen Berendonck ook de traditionele sauna’s, zoals de opgietsauna, de Pitta sauna en de infraroodcabine. Voor een bijzondere sauna ervaring kun je ook een kijkje nemen in het Sauna Theater, een 80 graden Celsius sauna waar je kunt genieten van verrassende opgietingen gecombineerd met hartverwarmende verhalen. In het Saltarium zorgen de zuiverende zoutkristallen voor een helend, verzachtend en verlichtend effect op je huid en je luchtwegen. Zeker bij astma en/ of huidklachten is het Saltarium een aanrader!

Baden van Thermen Berendonck

Thermen Berendonck heeft een groot aantal warme en koude baden, passend bij elk moment tijdens jouw wellnessdag. De voetenbaden zorgen voor een perfecte start van de saunagang. Na de saunagang kun je heerlijk genieten in het binnenbad met bar of buitenbad met massagebanken. Thermen Berendonck beschikt over 4 whirlpools: 1 grote binnen en 3 buiten. De massagestralen in de whirlpool masseren je hele lichaam en hebben een positieve invloed op je spieren, gewrichten en bloedsomloop. Een topper bij Thermen Berendonck is het zoutwaterbad Adalaj Stepwell. De ingang van dit zoutwaterbad is geinspireerd op de Taj Mahal en de entree is koninklijk. Het zoute water is een weldaad voor je lichaam en huid. De Indiase Kruidentempel tot slot is de plek waar je kunt stomen, je lichaam scrubben en heerlijk kunt badderen. Kortom: alles aanwezig voor een unieke wellnessbeleving!

Restaurant van Thermen Berendonck

Niet alleen de sfeer is Oosters bij Thermen Berendonck, ook de keuken is Oosters. De Indiase gerechten in het restaurant Tri Dosha zijn puur en authentiek. Ook het Live cooking buffet behoort tot de mogelijkheden. De gerechten worden klaar gemaakt waar je bij staat. Verser kan eigenlijk niet.

Overige faciliteiten Thermen Berendonck

Naast bovenstaande wellnessfaciliteiten kun je bij Thermen Berendonck ook gebruik maken van de Hamam, waarin je geniet van een eeuwenoud reinigingsritueel waarbij je wordt gescrubd, ingezeept en gemasseerd. Ook is er ruime keuze aan belevenisprogramma’s, zoals bijzondere rituelen, meditaties of (show) opgietingen. Tussen alle wellnessbelevingen door kun je ontspannen in een van de rustruimten van Thermen Berendonck of wandelen in een van de mooie tuinen.

Heeft Thermen Berendonck een damesdag of vrouwendag?

Thermen Berendonck kent geen dames- of vrouwendagen. Wel zijn er badkledingdagen, waarop het dragen van badkleding verplicht is.

Rolstoeltoegankelijkheid Thermen Berendonck

Een groot deel van Thermen Berendonck is rolstoeltoegankelijk, maar zeker niet alle faciliteiten. Baden en whirpools met trappen helaas niet. Ook sommige sauna’s zijn niet toegankelijk. Wil je meer weten over de rolstoeltoegankelijkheid van Thermen Berendonck, neem dan contact met hen op via 024 792 00 92.

Mag ik mijn kind meenemen naar Thermen Berendonck?

Kinderen zijn bij Thermen Berendonck welkom vanaf 12 jaar, uiteraard onder begeleiding van een volwassene. Er zijn geen speciale kindertarieven.

Thermen Berendonck onderdeel van Quality Wellnessresorts

Thermen Berendonck is onderdeel van QWR (Quality WellnessResorts). Andere sauna’s die vallen onder de QWR zijn: Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg en Thermen Bad Nieuweschans.

Steden in de buurt van Thermen Berendonck

Thermen Berendonck is binnen een half uur goed bereikbaar vanuit o.a.: Nijmegen, Wageningen, Beuningen, Nederasselt, Ewijk, Malden en Arnhem.

Badkledingdag Thermen Berendonck

Elke woensdag is het badkledingdag bij Thermen Berendonck. Het dragen van badkleding is dan verplicht. Voor uitzonderingen op de regel kijk je voor de zekerheid op de site van Thermen Berendonck.

Ervaringen Thermen Berendonck

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>