Sauna info

Sauna cadeaubon

Binnenkort een verjaardag, bruiloft of jubileum? Of zomaar als bedankje, voor moederdag, vaderdag of tijdens de feestdagen? Een sauna cadeaubon is een leuk cadeau om te geven. Zeker als de ontvanger een sauna liefhebber is dan zijn sauna cadeaubonnen erg leuke cadeau ideeën. Je kunt sauna cadeaubonnen het makkelijkst online bestellen. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij!

Wellness Giftcard

Op zoek naar een wellness cadeaubon? Bestel de Wellness Giftcard. Deze Wellness Giftcard is te besteden bij de IWR (International Wellness Resorts) locaties: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, SpaPuur, SpaSense, SpaWeesp, SpaWell, Hezemeer en Thermen Holiday. Je kunt zelf het gewenste bedrag (tussen (€ 10 – € 150) van de cadeaubon bepalen. Ook is het mogelijk om de cadeaubon als cadeau te laten verpakken. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dan ontvang je de cadeaubon op de volgende werkdag. Je kunt de Wellness Giftcard ook als e-card ontvangen. Je krijgt hem dan meteen in je mailbox!

BESTEL Wellness Giftcard

Wellness Cadeaubon

Je kunt ook kiezen voor een Wellness Cadeaubon van de QWR (Quality Wellness Resorts). Deze bon is te besteden bij de QWR locaties: Thermen Bussloo, Thermen Berendonck, Thermen Soesterberg en Thermen Bad Nieuweschans. Je kunt zelf de waarde van de cadeaubon bepalen en kiezen voor digitale verzending of per post. De ontvanger van de cadeaubon kan zelf een arrangement naar keuze samenstellen. De cadeaubon is 1 jaar geldig.

BESTEL Wellness cadeaubon

Sauna & Wellness Cadeaukaart

Via Bol.com bestel je makkelijk en snel de Sauna & Wellness Cadeaukaart. Deze saunabon is te besteden bij meer dan 85 sauna’s in Nederland. Een goede keuze dus als je niet zeker weet wat de favoriete sauna van de ontvanger is. De waarde van de bon ligt tussen de € 15 en € 150. De cadeaubon is 1 jaar geldig en in delen te besteden.

Bongo

Bongo.nl heeft diverse cadeaubonnen met als thema ‘wellness’. De prijzen varieren van € 24,90 tot € 169,90 en zijn 2 jaar geldig. Je kunt kiezen uit de volgende cadeaubonnen:

  • Sauna en Bubbels. Prijs: € 59,90
  • Verwenmoment. Prijs: € 24,90
  • Luxe Wellnessweekend: € 139,90
  • Relax: € 49,90
  • Wellness voor Twee: € 79,90
  • Relaxweekend met diner: € 169,90
  • Wellness voor hem: € 49,90
  • Leve het Bruidspaar! – wellnessweekend: € 139,90

Een Bongo bon heeft als voordeel dat het er mooi uitziet. De cadeaubon is verpakt in een mooi, stevig doosje. Als je wilt kun je zelfs een persoonlijke boodschap toevoegen (max. 195 karakters). De Bongo cadeaubon is ook heel snel :). Als je vandaag voor 13.00 uur besteld, heb je de cadeaubon morgen al in huis. Bovendien kun je bij Bongo een afwijkend verzendadres opgeven, waardoor hij rechtstreeks bij de betreffende persoon bezorgd wordt. Dat kan handig zijn! O ja, verzendkosten zijn € 3,95 en vanaf € 70 is verzenden gratis.

SpaOnline.com Cadeaubon

Een sauna cadeaubon is ook te bestellen via SpaOnline.com. Deze cadeaubon is te besteden bij alle sauna’s die aangesloten zijn bij SpaOnline.com. En dat zijn er nogal wat! De waarde van de cadeaubon is € 15, € 25, € 50, € 75 of € 100 en je krijgt na bestelling de cadeaubon meteen in je mailbox. Ook kun je ervoor kiezen de cadeaubon naar de ontvanger te mailen.

Treatwell

Via Treatwell koop je snel en makkelijk een cadeaubon of giftcard die in te wisselen is bij enkele sauna’s maar ook bij meer dan 2000 beautysalons in Nederland. De bon is dus te besteden bij van alles wat met beauty te maken heeft, denk aan gezichtsbehandelingen, kapper, massages en nog veel meer. Je kunt bij Treatwell kiezen voor cadeaubonnen van € 5, € 10, € 15, € 25, € 50, € 75 of € 100.

Voordelen van een Treatwell Giftcard is dat deze 24 maanden geldig is, verstuurd wordt als PDF en je hem dus meteen in je mail hebt. Maar je kunt er ook voor kiezen de Treatwell Giftcard als cadeau in een luxe geschenkverpakking te laten versturen.

Tot 80% KORTING

Ruim 30 sauna veilingen!

Bied mee >>