Sauna’s Friesland

Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve

Bekijk aanbiedingen

Sauna Het Friese Woud

Bekijk aanbiedingen

Wellness & Beauty De Woudfennen

Bekijk aanbiedingen

Sauna en Beautyresort de Leliehof

Bekijk aanbiedingen

Wellness & Beauty Boomhiemke

Bekijk aanbiedingen

Wellcome Wellness Vlieland

Bekijk aanbiedingen

Aanbiedingen sauna’s Friesland

Friesland is de noordelijkste provincie van Nederland en de hoofdstad is het mooie Leeuwarden. Officieel heet de provincie Fryslân. De provincies die grenzen aan Friesland zijn Groningen en Drenthe in het oosten en Overijssel en Flevoland in het zuiden. Het Friese landschap is waterrijk en open. In Friesland en omgeving zijn een aantal heerlijke sauna’s te vinden waarvan wij alle kortingen en aanbiedingen voor je op een rij zetten. Een van de populairste sauna’s in Friesland is Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve. Maar ook bij Sauna Het Friese Woud, Sauna en Beautyresort de Leliehof en Wellness & Beauty De Woudfennen is een heerlijke saunadag gegarandeerd. Overige sauna’s in Friesland zijn Wellness & Beauty Boomhiemke en Welcome Wellness Westcord.

Sauna’s Friesland badkledingdag

Op zoek naar een sauna in Friesland die je met badkleding kunt bezoeken? Ga dan naar sauna’s met een speciale badkledingdag. Deze is bedoelt voor mensen die liever niet naakt naar de sauna gaan. Elke dinsdag is het badkledingdag bij Sauna & Beautyresort de Leliehof in Makkum. Op de donderdagmiddag kun je met badkleding terecht bij Wellness & Beauty Boomhiemke in Hollum. Op zondagen is het badkleding-mag-dag bij Wellcome Wellness Vlieland. Wellness & Beauty De Woudfennen heeft ook enkele keren per jaar badkledingdag. Dit zijn echter steeds wisselende dagen. Tot slot zijn er ook een aantal sauna’s in Friesland zonder badkledingdag, namelijk: Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve en Sauna Het Friese Woud.

Sauna’s Friesland met overnachting

Als je toch gaat genieten van een heerlijk dagje sauna in Friesland, boek dan meteen een overnachting erbij. In het mooie Friesland zijn diverse overnachtingsmogelijkheden in de buurt van de sauna’s. Kijk bij de aanbiedingen van de sauna’s in Friesland en vind de aanbieding met overnachting die bij je past!

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>