Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve. Op deze pagina vind je dan ook een overzicht van alle kortingen, aanbiedingen, 2e saunakaartje gratis acties en voordeelvouchers voor Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve, zodat jij goedkoop naar deze heerlijke sauna kunt.

Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve

Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve is een van de mooiste sauna’s van het noorden van Nederland en bevindt zich in het Friese plaatsje Burgum. Het wordt ook wel de ‘Parel van Friesland’ genoemd. Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve heeft een grote verscheidenheid aan sauna’s- en wellness faciliteiten waardoor een dagje Leeuwerikhoeve een aanrader is voor de echte saunaliefhebber.

Faciliteiten Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve

Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve heeft veel saunafaciliteiten. Zo is er een Zoutsteensauna, Hete Droge Sauna, Infrarood Sauna, Bio Sauna, Maa Sauna, Panorama Sauna, Kelo Aufguss Sauna, Rituelen Stoombad en een Traditionele Stoomcabine. Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve maakt gebruik van opgietingen. Dit maakt jouw dagje wellness compleet. Daarnaast zijn er verschillende Baden aanwezig. Je kunt heerlijk ontspannen in een Outdoor Whirlpool, Zwembad, Kruidenbad, Dompelbad die goed is voor de doorbloeding en weerstand, Voetenbad, bubbelen in de Indoor Whirlpool, afkoelen na de sauna onder de Stortemmer. Vergeet zeker niet je rust te pakken. Dit kun je doen in de tuin of rustruimte. Er is een restaurant aanwezig waar je heerlijk kunt genieten van een hapje of een drankje.

Badkledingdag Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve

Sauna Leeuwerikhoeve heeft GEEN speciale badkledingdagen.

Ervaringen Thermen & Beauty Leeuwerikhoeve

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (4)

 1. S pouw

  Super fijne sauna
  Ga hier graag naar toe

  4/5

  4/5

  4/5

  4/5

  4/5

  4/5

 2. Grietje

  Supersauna

  4.2/5

  4/5

  5/5

  4/5

  4/5

  4/5

 3. Elsa Hesseling

  Het is een geweldige plek om tot rust te komen. Vriendelijk personeel en prachtige sauna’s.

 4. Jolanda Mulder

  Het is een heerlijke sauna om heen te gaan niet te groot maar ook niet te klein

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>