Wellcome Wellness Vlieland korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Wellcome Wellness Vlieland korting een aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Wellcome Wellness Vlieland. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Wellcome Wellness Vlieland.

Wellcome Wellness Vlieland

WellCome Wellness Vlieland is het Wellness Center van WestCord Strandhotel Seeduyn. In Wellcome Wellness te Vlieland kun je gemakkelijk een dagje vertoeven. Wellcome Wellness Westcord heeft alle mogelijke faciliteiten om een heerlijk dagje wellness te beleven, zoals de traditionele finse sauna, een infraroodsauna, een zoutstenen sauna, een stoombad, een dompelbad, een whirlpool, snelbruiners, een binnen- en buitenbad en natuurlijk een mooie relaxruimte.

Daarnaast biedt Wellcome Wellness ook faciliteiten op gebied van beauty (gezichtsbehandelingen, kapsalon, make up, waxen, harsen, epileren) en allerhande lichaamsbehandelingen.

Op culinair gebied komt u ook niets tekort in dit wellnesscentrum. Je kunt hier heerlijk en gevarieerd eten. Het eten wordt met zorg en aandacht voor de gezondheid bereid.

Badkledingdag Wellcome Wellness Vlieland

Elke zondag is het badkleding-mag-dag. Je mag dan zowel met als zonder badkleding het saunaplein betreden. In het zwembad is badkleding te allen tijde verplicht.

Ervaringen Wellcome Wellness Vlieland

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>