Sauna’s Drenthe

Anholts Thermen & Wellness

Bekijk aanbiedingen

Beauty & Wellness De Hunzebergen

Bekijk aanbiedingen

Hof van Saksen Spa & Wellness

Bekijk aanbiedingen

Sauna de Bron

Bekijk aanbiedingen

Sauna Thermen Zuidwolde

Bekijk aanbiedingen

Aanbiedingen sauna’s Drenthe

In Drenthe zijn een aantal mooie sauna’s te vinden waarvan wij alle kortingen en aanbiedingen voor jou op een rij zetten. De grotere saunacomplexen zijn te vinden in Schoonebeek, Zuidwolde, Peize, Nooitgedacht en Exloo. Bij bezoek aan deze saunacomplexen kun je niet alleen genieten van de talrijke sauna’s, maar ook van behandelingen, massages en heerlijk eten. Wil je niet teveel betalen voor een saunabezoek in Drenthe? Kijk dan eens bij onze aanbiedingen voor de volgende sauna’s in Drenthe: Thermen & Beauty Anholts, Sauna Thermen Zuidwolde, SpaWell, Hof van Saksen Spa & Wellness, Beauty & Wellness De Hunzebergen.

Sauna’s Drenthe badkledingdag

Een badkledingdag is ideaal voor mensen die (nog) niet naakt naar de sauna willen gaan. Een badkledingdag is dan ook speciaal voor mensen die met badkleding de sauna willen bezoeken. Er zijn een aantal sauna’s in Drenthe die een of meer badkledingdagen hebben. Bij SpaWell in Peize is het iedere dinsdag badkledingdag. Hof van Saksen Spa & Wellness heeft op woensdag badkledingdag. Anholts Thermen & Welllness, Sauna Thermen Zuidwolde en Sauna de Bron hebben GEEN badkledingdagen. Beauty & Wellness Hunzebergen in Exloo heeft geen speciale badkledingdagen. Echter is het dragen van badkleding in het zwembad bij Beauty & Wellness Hunzebergen wel verplicht.

Sauna’s Drenthe met overnachting

Een saunadag kun je prima combineren met een overnachting in de buurt van de sauna. Er zijn diverse mogelijkheden. Klik op de sauna van je keuze bovenaan deze pagina en kijk naar de sauna aanbiedingen met overnachting van de sauna. Ben je echt op zoek naar een sauna in Drenthe met daarbij een hotel? Kies dan voor Beauty & Wellness Hunzebergen. Deze sauna is onderdeel van een hotel, dus een overnachting is hier ideaal te combineren.

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>