Sauna de Bron korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Veilingen

Korting entree

Entree Sauna de Bron

Actie Nu vanaf € 21.50

Veilingen

2 tickets voor middag of avondentree bij Sauna de Bron!

Tot 70% korting Nu vanaf € 1.00

2 tickets voor Sauna de Bron!

Tot 70% korting Nu vanaf € 1.00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Sauna de Bron

Ben jij op zoek naar korting, acties en aanbiedingen voor een dagje Sauna de Bron. Dan ben je bij Kortingbonsauna.nl aan het juiste adres. Wij gaan dagelijks op zoek naar de hoogste kortingen en aanbiedingen voor Sauna de Bron in Tynaarlo. Momenteel heeft Sauna de Bron geen bij ons bekende aanbiedingen of kortingen. Je kunt je dagje sauna rechtstreeks boeken bij Sauna de Bron.

Sauna de Bron

Sauna de Bron is een kleine en gemoedelijke sauna in Tynaarlo (Drenthe). Het saunacomplex ligt in de directe omgeving van Groningen en Assen. Je kunt er ontspannen in verschillende soorten saunacabines, maar Sauna de Bron heeft daarnaast nog enkele andere faciliteiten. Meer over dit saunacomplex, lees je op deze pagina.

Sauna’s van Sauna de Bron

Sauna de Bron is niet groot, maar het saunacomplex heeft wel meerdere saunacabines. Je kunt er ontspannen in de volgende sauna’s:

  • Russische banja
  • Kamin sauna
  • Finse sauna
  • Turks stoombad
  • Infrarood cabine

Overige faciliteiten Sauna de Bron

Naast diverse saunacabines, heeft Sauna de Bron nog enkele andere faciliteiten. Het gaat om een buitenzwembad, een hot whirlpool, een buitenterras en een zonneweide. Ook is er een rustruimte met open haard in het complex aanwezig. Het saunacomplex is niet groot, maar heeft wel alle faciliteiten voor een ontspannen dag.

Badkledingdag Sauna de Bron

Er worden geen badkledingdagen georganiseerd in Sauna de Bron. Als je deze sauna wil bezoeken, ben je verplicht dit naakt te doen.

Ervaringen Sauna de Bron

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>