Beauty & Wellness De Hunzebergen korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Met overnachting

Aanbiedingen met overnachting

Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen

Actie Nu vanaf € 99.00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Beauty & Wellness De Hunzebergen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Beauty & Wellness De Hunzebergen. Hierboven vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Beauty & Wellness De Hunzebergen.

Beauty & Wellness De Hunzebergen

Beauty & Wellness De Hunzebergen is gelegen in het Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen in Exloo, provincie Drenthe. Dit is ideaal, want op deze manier kun je een dagje ontspanning combineren met een overnachting in dit mooie 4-sterren Fletcher hotel.

Faciliteiten Beauty & Wellness De Hunzebergen

Je zult niets tekort komen bij Beauty & Wellness De Hunzebergen. Zij beschikken over diverse saunafaciliteiten, zoals een sauna, een turks stoombad, diverse whirlpools, koud dompelbad, een zwembad en een zonnebank. Ook zijn er mogelijkheden om te fitnessen en mogelijkheden om beauty-behandelingen te boeken, waaronder ook duo-beautybehandelingen die je samen kunt ondergaan. Tot slot is er ook nog een Garra Rufa Fish Spa aanwezig. Let op: badkleding is verplicht in het zwembad.

Badkledingdag Beauty & Wellness De Hunzebergen

Er zijn geen speciale badkledingdagen. Wel moet u er rekening mee houden dat het dragen van badkleding in het zwembad verplicht is! De sauna daarentegen is alleen zonder badkleding toegankelijk.

Ervaringen Beauty & Wellness De Hunzebergen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>