Sauna Easyfeeling korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Dagje Sauna

Actie Nu vanaf € 54.90

BONGO Sauna Cadeaubon

  • 2 jaar geldig

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna Easyfeeling korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna Easyfeeling. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Sauna Easyfeeling.

Sauna Easyfeeling

Sauna Easyfeeling is een kleinschalige sauna en bevindt zich in Doetinchem, provincie Gelderland. Sauna Easyfeeling heeft een huiselijk, knusse sfeer en verschillende saunafaciliteiten. Zowel binnen als buiten zijn er diverse afkoelingsmogelijkheden en een zwembad. Ook aan schoonheidsbehandelingen ontbreekt het niet in Sauna Easyfeeling.
Ook al is het een kleiner saunacomplex. Alles is aanwezig voor een lekker dagje ontspanning!

Badkledingdag Sauna Easyfeeling

Sauna Easyfeeling heeft GEEN badkledingdagen.

Ervaringen Sauna Easyfeeling

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (1)

  1. Angie

    De sauna is klein en stelt niet veel voor. Klein zwembadje en paar sauna’s en kleine tuin met 1 bubbelbad. Ze hebben ook een schoonheidssalon: ik ben daar ruim 2 jaar (!) in behandeling geweest voor ELOS laserontharing. Op mijn vraag of het ook werkt voor blonde haren op lichte huid werd positief geantwoord. Na 2 jaren en geen zichtbaar resultaat begon de twijfel toe te slaan en weer gevraagd of het wel werkt en ze bleven volhouden. Na nog een paar behandelingen weer gezegd dat niet werkt en op mijn vragen via mail totaal geen reactie. Uiteindelijk de behandeling stop gezet maar ben dus echt een groot bedrag kwijt en het ergste vind ik dat ze dus totaal niet reageren of enig begrip tonen. Ik hoop dat dit voor iedereen onder dezelfde omstandigheden een waarschuwing is: begin er niet aan en zeker niet bij EASYFEELING!

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>