Sauna & Beauty Velp korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna & Beauty Velp korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna & Beauty Velp. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Sauna & Beauty Velp.

Sauna & Beauty Velp

Sauna & Beauty Velp bevindt zich in een groot herenhuis en is een van de eerste sauna’s van Nederland. Door veranderingen en verbouwingen is Sauna & Beauty Velp echter wel met de tijd mee gegaan. Er is een grote diversiteit aan (sauna)faciliteiten, zoals: finse sauna’s binnen en buiten (80 en 90 graden), lichtherapie sauna van 80 graden, turks stoombad, kruidentempel, oosterse rasul, turkse hamam en natuurlijk warme/koude douches, koud dompelbad, koude waterval, whirlpool buiten en een zwembad zowel binnen als buiten.

Ook op beautygebied kom je niets te kort bij Sauna & Beauty Velp. Je kunt je laten verwennen in de massage- of beautysalon. Hier kun je genieten van diverse behandelingen, pedicure en/of manicure. Ook is het mogelijk gebruik te maken van de zonnebank.
Er zijn diverse mogelijkheden om te relaxen en gelegenheid tot buiten eten. Zo is er een groot zonneterras, een openhaard lounge, relaxruimtes en een restaurant.

Badkledingdag Sauna & Beauty Velp

Sauna & Beauty Velp heeft geen speciale badkledingdagen.

Ervaringen Sauna & Beauty Velp

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (1)

  1. Karen

    Grootse en nieuwe Sauna’s ik heb ze gezien maar geef mij maar Sauna Velp, super knus en lekker overzichtelijk.
    Jij als persoontje staat daar centraal, genieten van alle toeters en bellen maar vooral lekker laten verwennen en dat ook door de drankjes en hapjes die daar met liefde voor je klaar zijn gemaakt met net dat beetje extra omdat jij het bent. Dit gevoel hou ik dan lekker vast………..super personeel die je lekker in de watten stopt.
    Zo het wordt weer tijd dat ik een saunadagje in plan. Jullie ook veel plezier, waar jullie ook naar de sauna gaan, misschien kom ik jullie nog tegen. Karen.

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>