Sauna Beautyfarm Midwolda korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Dagje Sauna

Actie Nu vanaf € 54.90

Sauna Beauty Farm Midwolda

10% korting NU: € 23.85

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna Beautyfarm Midwolda korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna Beautyfarm Midwolda. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Sauna Beautyfarm Midwolda.

Sauna Beautyfarm Midwolda

Sauna Beautyfarm Midwolda is een kleinschalige sauna (ca. 70 gasten) waar een gemoedelijke sfeer en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Sauna Beautyfarm Midwolda heeft diverse sauna’s, zoals een houtgestookte buiten sauna van 85 graden, een combi sauna van 65 graden met een vochtigheid van 35%, een finse opgietsauna van 80 graden, en finse sauna van 90 graden en een turkse stoomgrot, maar ook een groot zwembad en bubbelbaden. Bovendien zijn er mooie binnen- en buitenrustruimtes waar je heerlijk kunt ontspannen. Op culinair gebied kom je niets tekort bij Sauna Beautyfarm Midwolda. Je kunt gezellig tafelen in Midwolda’s Eethuys waar je kunt genieten van de Nederlandse menukaart met heerlijke streekproducten.

Een dagje sauna bij Sauna Beautyfarm Midwolda kun kun je aanvullen met diverse behandelingen, zoals gezichtbehandelingen, massages, hammam, manicure of harsen.

Badkledingdag Sauna Beautyfarm Midwolda

Er zijn geen badkledingdagen bij Sauna Beautyfarm Midwolda.

Ervaringen Sauna Beautyfarm Midwolda

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>