Sauna Grosthuizen korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna Grosthuizen – Definitief GESLOTEN

Sauna Grosthuizen is een sauna die aan de rand van West-Friesland ligt, net onder de stad Hoorn. De sauna ligt in een landelijke omgeving en biedt zo de perfecte combinatie van ontspanning en rust in een mooie, groene omgeving. Het is een huiselijke en ruim opgezette sauna, die verschillende soorten saunacabines en andere faciliteiten te bieden heeft. Meer over de faciliteiten van Sauna Grosthuizen, lees je op deze pagina.

Saunafaciliteiten van Sauna Grosthuizen

Sauna Grosthuizen heeft alle mogelijke saunafaciliteiten die je nodig hebt om een dag te ontspannen en te genieten van deze eeuwenoude Finse gewoonte. De saunafaciliteiten van Sauna Grosthuizen vind je zowel in de binnen- als buitenruimte van het saunacomplex. Binnen vind je onder andere een 80 graden opgietsauna, een srubruimte, een koude douchehoek, een stoomcabine, een 40 graden ontspanningsbad, een voetenbad en een bad van 15 meter lang dat standaard de temperatuur van 30 graden Celsius heeft. Buiten vind je ook diverse saunafaciliteiten, waaronder een 19 graden bad, een zonneterras, een whirlpool en twee buitensauna’s.

Op de eerste verdieping van Sauna Grosthuizen kun je terecht voor diverse rust- en ontspanningsruimtes, massageruimtes en zonnebanken. Uiteraard is er ook een restaurant om lekker een hapje te eten of wat te drinken voor of na het bezoeken van de sauna.

Let op: op de eerste en derde zondag van de maand verandert Sauna Grosthuizen in een gezinssauna. Van 13:00 uur tot 18:00 uur zijn er op deze dagen ook kinderen welkom, die voor een gereduceerde prijs de sauna met hun ouders kunnen bezoeken.

Behandelingen van Sauna Grosthuizen

In de massageruimtes op de eerste verdieping van Sauna Grosthuizen worden diverse behandelingen gegeven. Denk hierbij aan een ontspanningsmassage, maar ook aan een speciale sportmassage en een traditionele hotstone massage. Je kunt de massages van Sauna Grosthuizen bij het bezoek aan het saunacomplex reserveren.

Badkledingdag Sauna Grosthuizen

Er zijn geen badkledingdagen bij Sauna Grosthuizen.

Ervaringen Sauna Grosthuizen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (4)

 1. Marc

  Leuke kleine sauna waar je echt tot rust komt en lekker kunt ontspannen. Een echte familie sauna.

 2. Willie

  Heel gezellig
  Heerlijke opgieting
  Rustgevende klankschalen sessie
  Gewoon lekker!.

 3. yvonne

  Een supersauna. Niet groots maar alles is aanwezig. Heerlijk eten en gemoedelijke sfeer. En geweldige opgieting door de saunameester. Topsauna!!!

 4. shusha

  Ze hebben daar de lekkerste opgietingen van alle sauna’s die ik bezocht heb.
  Het is niet groot. Maar alles is er. Doordat het kleine is is het erg gemoedelijk

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>