Sauna Thermen Suomi korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna Thermen Suomi korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna Thermen Suomi. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Sauna Thermen Suomi.

Sauna Thermen Suomi

In een informele sfeer kun je een heerlijke thermendag beleven in Thermen Sauna Suomi. Zij hebben diverse saunafaciliteiten, zoals: saunacabine met loyly, rozen stiltesauna, infraroodsauna, stoombad met sterrenhemel, kruidentempel en de tuli-sauna. Vervolgens kun je afkoelen d.m.v. een van de verschillende afkoelmogelijkheden, zoals de ijsgrot, het dompelbad of de neveldouche. Daarnaast hebben zij ook een buiten- en binnebad, een hot whirlpool, een voetenbad en een scrubruimte.

Volledig ontspannen kun je in een van de 3 rookvrije rustruimten (er is wel een rokersserre), in de tuin op het zonneterras of aan de bar of in het restaurant. Thermen Sauna Suomi biedt naast saunafaciliteiten ook beautyfaciliteiten, zoals gezichtsbehandelingen, zonnebank, massages, bodypakkingen, ontharen, pedicure en manicure.

Badkledingdag Sauna Thermen Suomi

Er zijn geen speciale badkledingdagen bij Sauna Thermen Suomi.

Ervaringen Sauna Thermen Suomi

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (1)

  1. Fremouw

    Prima sauna, vriendelijk personeel en een prima restaurant. Thermen verwend uitstekend. Hun salades zijn heeeeerlijk.
    Komen er heel graag. Hun opgiegingen uitstekend .

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>