Sauna Centre Haarlem korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna Centre Haarlem korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna Centre Haarlem. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Sauna Centre Haarlem.

Sauna Centre Haarlem

Sauna Centre Haarlem is gelegen in hartje Haarlem, nabij het Station. Sauna Centre Haarlem is een gezellige en kleinschalige sauna die alles in huis heeft om een dagje heerlijk te ontspannen. Zo heeft Sauna Centre Haarlem een houtgestookte Finse sauna (85-95 graden), een Turks stoombad (50 graden), een dompelbad, een bubbelbad en een mooi zonneterras. Verder is er een turbobruiner en een zonnekanon aanwezig. Om je dagje ontspanning verder af te maken kun je ook nog een van de vele behandelingen boeken (sportmassage, shiatsu, voetreflexmassage).

In Sauna Centre Haarlem kun je tussen de saunagangen door ontspannen in de rustruimte en iets eten of drinken in de bar. Er wijn wekelijks wisselende gerechten en de keuze is ruim voldoende.

Badkledingdag Sauna Centre Haarlem

Er zijn geen speciale badkledingdagen bij Sauna Centre Haarlem.

Ervaringen Sauna Centre Haarlem

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>