Vitality Spa Amsterdam korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Vitality Spa Amsterdam korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Vitality Spa Amsterdam. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Vitality Spa Amsterdam.

Vitality Spa Amsterdam

In het centrum van Amsterdam vind je Vitality Spa. Vitality Spa Amsterdam biedt complete ontspanning voor lichaam en geest. Je kunt er heerlijk in de sauna gaan, maar ook zwemmen, relaxen in de bar en allerlei massages ondergaan. Het ontwerp, de sfeer en de behandelingen van Vitality Spa Amsterdam zijn volledig in stijl van het Ottomaanse rijk. Het is een zeer stijlvol wellness resort.

Sauna’s van Vitality Spa Amsterdam

Vitality Spa Amsterdam heeft twee sauna’s. Ten eerste kun je in dit wellness resort in een infraroodsauna. Deze sauna vind je naast het zwembad van Vitality Spa Amsterdam. De infraroodstraling van de sauna heeft een intensieve werking op de spieren. Ook is deze sauna goed voor blessures en de hart- en bloedvaten.

Daarnaast heeft Vitality Spa Amsterdam een Finse sauna. Deze sauna verhoogt je weerstand en is goed voor de huid. Ga je regelmatig in de Finse sauna van Vitality Spa Amsterdam, dan wordt je huid vanzelf soepeler.

Overige faciliteiten Vitality Spa Amsterdam

Vitality Spa Amsterdam heeft slechts twee sauna’s, maar het wellness resort heeft wel vele extra faciliteiten. Zo is er niet alleen een Vitality Bar, maar ook een Sunshower om lekker te zonnebaden, een fitnessruimte, een zwembad en een lounge. Vitality Spa Amsterdam heeft zelfs een Indoor Beachroom, waar je even helemaal kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Verder heeft Vitality Spa Amsterdam ook een Turks stoombad, een Hamam behandelruimte en behandelruimtes voor vele verschillende massages, waaronder de Lomi Lomi massage, de hot stone massage en de zwangerschapsmassage.

Badkledingdag Vitality Spa Amsterdam

Het is verplicht slippers en badkleding te dragen in Vitality Spa Amsterdam. In feite is het dus altijd badkledingdag in dit wellness resort. Je loopt hier nooit naakt rond.

Ervaringen Vitality Spa Amsterdam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>