Beauty & Spa Wellness Spaarnwoude korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Beauty & Spa Wellness Spaarnwoude korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Beauty & Spa Wellness Spaarnwoude. Op deze pagina vind je een overzicht van online kortingen en aanbiedingen voor Beauty & Spa Wellness Spaarnwoude.

Beauty & Spa Wellness Spaarnwoude

Beauty & Spa Wellness Spaarnwoude is gevestigd in het Fletcher Hotel Resort Spaarnwoude middenin een prachtig natuurgebied. Een mooi, kleinschalig wellnesscentrum met een unieke prive wellness beleving.

Faciliteiten Beauty & Spa Wellness Spaarnwoude

In Wellness Spaarnwoude heb je precies voldoende faciliteiten om een paar uur heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Wellness Spaarnwoude heeft een finse sauna, een turks stoombad en een infrarood sauna. Ook is er een zonnebank en een vibrosaun aanwezig. In een vibrosaun lig je op een plaat die lichte trillingen geeft. De temperatuur (ingesteld op 55-75 graden) geeft een ontspannende werking. De vibrosaun duurt 30 minuten.

In Wellness Spaarnwoude kom je ook niets tekort op het gebied van beauty- en lichaamsbehandelingen. Je kunt er naar de schoonheidspecialiste voor een gezichtsbehandeling, manicure, pedicure, harsen of waxen, algenpakking, scrubbehandeling, make-up en visagie. Ook kun je je heerlijk laten masseren door een ervaren masseur of masseuse.

Badkledingdag Beauty & Spa Wellness Spaarnwoude

Er zijn geen speciale badkledingdagen bij Wellness Spaarnwoude. In het zwembad is het dragen van badkleding verplicht.

Ervaringen Beauty & Spa Wellness Spaarnwoude

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>