Sauna Deco korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna Deco korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna Deco. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Sauna Deco.

Sauna Deco

Sauna Deco is een van de oudste sauna’s van Amsterdam, een typisch verborgen plekje. Je vindt het saunacomplex in het hart van onze hoofdstad, aan de Herengracht. En hoewel Amsterdam altijd druk is, kom je in deze sauna heerlijk tot rust. Sauna Deco biedt een oase van ontspanning in het drukke centrum van onze hoofdstad.

Sauna’s van Sauna Deco

Sauna Deco heeft drie saunacabines. Ten eerste vind je twee Finse sauna’s in het complex. Deze twee cabines verschillen van temperatuur. Houd je van hoge temperaturen? Dan bezoek je de cabine met hoge temperatuur. Moet je nog even op gang komen, dan bezoek je de cabine met lagere temperatuur.

Verder heeft Sauna Deco ook een infraroodsauna. Deze sauna verwarmt je lichaam op een dieper niveau. Dit is erg goed voor je spieren en gewrichten. Ook je doorbloeding verbetert in de infraroodsauna van Sauna Deco.

Overige faciliteiten Sauna Deco

Naast drie saunacabines, heeft Sauna Deco nog enkele andere faciliteiten. Denk hierbij aan een Turks stoombad, een lounge, een patio en meerdere rustruimtes. De patio van Sauna Deco is niet groot, maar je kunt hier wel lekker afkoelen. Ook is de patio van Sauna Deco de enige ruimte binnen het complex waar je mag roken.

Verder heeft Sauna Deco ook een restaurant. Hier kun je salades bestellen, maar ook sapjes en smoothies. De gerechten die het restaurant serveert, zijn niet groot. Je kunt hier wel lunchen, maar luxe dineren is niet mogelijk.

Tot slot heeft Sauna Deco ook meerdere behandelruimtes. Hier kun je beautybehandelingen krijgen, maar ook een fijne massage ondergaan. Er worden verschillende soorten massages aangeboden, waaronder een klassieke massage, een hot stone massage, een deep tissue massage en een sportmassage.

Badkledingdag Sauna Deco

Het is niet toegestaan badkleding te dragen in Sauna Deco. Ook worden er geen badkledingdagen georganiseerd in dit saunacomplex. Je bezoekt deze sauna in Amsterdam dus altijd naakt.

Ervaringen Sauna Deco

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>