Wellness 1926 korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree

Korting entree

BONGO Sauna Cadeaubon

 • 2 jaar geldig

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Wellness 1926 korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Wellness 1926. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Wellness 1926.

Wellness 1926

Wellness 1926 wordt ook wel het pareltje onder de Amsterdamse sauna’s genoemd. Wellness 1926 bevindt zich aan de rand van het Centrum van Amsterdam in een bijgebouw van een oude kerk. Het is een gemoedelijke sauna met allerlei faciliteiten. Zo kun je niet alleen genieten van verschillende sauna’s, maar ook van diverse behandelingen en een hapje en een drankje.

Badkledingdag Wellness 1926

Elke zaterdag is het badkledingdag bij Wellness 1926.

Ervaringen Wellness 1926

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (3)

 1. Jil

  Onlangs geweest na jaren niet.
  Er is een nieuwe eigenaar, ze doen echt hun best. Er is verbetering. Schoner, aardig personeel. Toch er moet nog een hoop gebeuren ..

 2. clasina Melein de jong

  Ze doen vast hun best, maar voor mij geen 2e keer naar deze sauna… sorry

 3. Maarten

  Super SLECHT……!! Geen Hottub (is geen vergunning voor hout stoken) Hamam ruimte NIET verwarmd en koude stenen betonnen muurtje van 50 bij 50cm. Bij vraag hoe de Hamam word gedaan kregen wij als antwoord dat het een doe het zelf pakket is …HUH…nog nooit meegemaakt.. Alleen Finse sauna en stoom sauna… Mijn sportschool heeft nog een betere ruimte als Wellness 1926…Zeer ..ZEER SLECHT…. Nooit zo\’n slechte sauna eerder meegemaakt.

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>