Sauna van Egmond korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna van Egmond korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna van Egmond. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Sauna van Egmond.

Sauna van Egmond

Thermen Beauty Sauna van Egmond bevindt zich in Haarlem, provincie Noord-Holland. Dit mooie saunacomplex straalt een Bourgondische sfeer uit. Sauna van Egmond is gastvrij, warm en hartelijk en is gevestigd in een groot, statig pand. Bij Sauna van Egmond kun je genieten van een complete dag ontspanning. Zij bieden uitgebreide saunafaciliteiten, keuze uit verschillende beautybehandelingen en heerlijk eten. Ook is het mogelijk om tijdens de je dagje sauna naar de bioscoop te gaan, welke aanwezig is in dit saunacomplex. Kortom mogelijkheden genoeg bij Sauna van Egmond om er een heerlijk dagje van te maken!

Badkledingdag Sauna van Egmond

Het is niet bekend of Sauna van Egmond speciale badkledingdagen heeft.

Ervaringen Sauna van Egmond

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (7)

 1. Albert Bauer

  Al jaren tip top voor een ontspannende dag of dagdeel.
  Zeer vriendelijk personeel.
  Een hele fijne sauna.

  5/5

  5/5

  5/5

  5/5

  5/5

  5/5

 2. Neeltje van Alisen

  Hele fijne Sauna, ik ben zo blij dat deze sauna bijna nooit met kortingsacties meedoet. Daardoor is het er niet te druk en bestaat het publiek vooral uit echte liefhebbers.

 3. Cisca

  Heerlijke sauna rustige sfeer om te genieten. Bekijk eten. De rust als je binnen komt. Heerlijk genieten en om bij te komen na een drukke werk week.

 4. Manon Steeman

  Dit is mijn favo sauna. Vanaf t moment dat je binnen komt kom je tot rust. Het personeel is vriendelijk een leuk gezellig praatje. Het eten is uitstekend de speciale tosti’s , bittergarnituur, salade, saté je kan gewoon niet kiezen zo lekker is t. Boven is een bioscoop daar kan je even lekker je verstand op 0 zetten. Boekje lezen of een leuke film.

  Wat altijd erg leuk is dat tijdens het borreluur personeel met een hapje langs komt ook in de sauna. Haringseizoen en dan komt er een schaal daar van voorbij. Beste sauna waar ik ooit geweest ben

 5. clasina Melein de jong

  Echt een geweldige sauna. Schoon relaxed en vriendelijk personeel en een heerlijke keuken!

 6. Jennifer van der Donk

  Vooral prijs kwaliteit verhouding is super. Voor ons heerlijk dichtbij.
  Persoonlijk vind ik het heerlijk om ’s avonds te eten bij de bioscoop. Hoe luxe 😉

 7. jennifer boertien

  Ik kom hier al een aantal jaar zeer regelmatig. De sfeer is huiselijk. De mensen gezellig en het verveelt nooit. Het leukste is toch wel de bioscoop Kurt waar de meest recente film worden getoond.

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>