Sauna Ridderrode korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna Ridderrode korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna Ridderrode. Op deze pagina vind je een overzicht van online kortingen en aanbiedingen voor Sauna Ridderrode.

Sauna Ridderrode

In saunacomplex Sauna Ridderrode staan alle delen van onze wereld in diverse thema’s centraal. Sauna Ridderrode heeft een groot aantal sauna- en wellnessfaciliteiten waar je je met gemak een dag kunt vermaken en heerlijk kunt ontspannen. Zo is er een sfeervolle Romeinse Thermae waarin je je waant in de oudheid en al zwemmend kunt genieten van de Romeinse oudheid. Er zijn diverse sauna’s waaronder een citroensauna, een stiltesauna, 2 infrarood sauna’s, een panoramasauna en de MAA sauna. Deze laatste sauna is de heetste en heeft een temperatuur van maar liefst 100-120 graden Celsius. Daarnaast heeft Sauna Ridderrode nog een caldarium, een kruidenbad, een kruidentempel, een stoomcabine, 2 whirlpools en een iglo waarin je heerlijk kunt afkoelen.

In Sauna Ridderrode kun je genieten van de rust in verschillende rustruimten. Ook is er een bioscoop en een bibliotheek. De innerlijke mens staat centraal in het gezellige restaurant van Sauna Ridderrode, waar je kunt kiezen uit heerlijke gerechten en bijzondere creaties. Om je dag compleet te maken kun je in Sauna Ridderrode ook een bruin tintje krijgen in de zonnestudio en/ of een aantal massages boeken als je daar behoefte aan hebt. Er is een sportmassage, ontspanningsmassage en een Ridderrode massage.

Badkledingdag Sauna Ridderrode

Er zijn geen speciale badkledingdagen bij Sauna Ridderrode.

Ervaringen Sauna Ridderrode

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (1)

  1. A. ter Laare

    Ik vind het een hele fijne,knusse sauna. Met veel plezier komen wij er heerlijk genieten.

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>