Thermen Binnenmaas korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree
 • Veilingen

Korting entree

Thermen Binnenmaas

18% korting NU: € 31.12

Entreeticket Thermen Binnenmaas

Actie Nu vanaf € 29.50

Veilingen

Dagentree bij Thermen Binnenmaas!

Tot 70% korting Nu vanaf € 1.00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Thermen Binnenmaas korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Thermen Binnenmaas. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Thermen Binnenmaas.

Thermen Binnenmaas

Thermen Binnenmaas is een gloednieuw ontspannings- en wellnesscomplex dat in de buurt van Rotterdam ligt. Je kunt hier de hele dag verblijven om heerlijk tot rust te komen, bijvoorbeeld door diverse saunacabines te bezoeken en een beautybehandeling of massage te ondergaan. Meer over de faciliteiten van dit grote relax- en wellnesscomplex, lees je op deze pagina.

Sauna’s van Thermen Binnenmaas

Thermen Binnenmaas heeft in totaal negen verschillende sauna’s, die allemaal weer een andere temperatuur hebben. Zo kun je bij het wellnesscomplex terecht voor een vrij ‘koele’ sauna van 60 graden Celsius, maar heeft Thermen Binnenmaas ook een zogeheten ‘Die Hard sauna’ met een temperatuur van 90 graden Celsius. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, vind je op het terrein van Thermen Binnenmaas altijd wel een sauna die bij jou past.

In het aanbod saunacabines van Thermen Binnenmaas vallen onder andere een panoramasauna, een muzieksauna, een kleurensauna en een infraroodsauna. De muzieksauna kun je bezoeken om te genieten van ontspannende muziek in de sauna, terwijl de infraroodsauna een positieve werking heeft op je (eventueel pijnlijke) spieren. Ook kun je The Four Elements sauna bezoeken, waar vier unieke stenen in verwerkt zijn. Deze unieke stenen hebben allemaal een heilzame werking, voor optimale ontspanning tijdens en uiteraard na het bezoeken van de sauna.

Baden van Thermen Binnenmaas

Thermen Binnenmaas heeft verschillende soorten baden, zowel met lage als met hoge temperaturen. Sommige baden van Thermen Binnenmaas liggen binnen, maar er is ook een groot buitenbad op het wellnesscomplex te vinden. Omdat dit buitenbad een constante temperatuur heeft, is het bad ook in de winter geopend. Dit geeft een unieke ervaring, namelijk de ervaring van warm water in een koude omgeving. Uiteraard heeft Thermen Binnenmaas ook enkele jacuzzi’s, waar je voor of na het bezoeken van de sauna heerlijk in kunt ontspannen.

Ontspanningsmassage in de Hamamtempel

Een unieke faciliteit van Thermen Binnenmaas, is de Hamamtempel van het wellnesscomplex. Deze tempel ziet er niet alleen prachtig uit, maar biedt je ook de totale ontspanning. Bezoek je de Hamamtempel, dan krijg je namelijk een ontspannende hamam behandeling van een professionele masseur of masseuse. Hierbij word je niet alleen gescrubt en ingezeept, maar ook heerlijk gemasseerd voor optimale ontspanning. Het is een Oosters reinigingsritueel, waarna je je gegarandeerd helemaal gereinigd en ontspannen voelt. Wil je deze behandeling ondergaan tijdens het bezoeken van Thermen Binnenmaas, dan reserveer je de Hamamtempel eenvoudig op de gewenste tijd bij jouw bezoek aan het wellnesscomplex.

Badkledingdag Thermen Binnenmaas

Elke 1e maandag van de maand is het damesdag bij Thermen Binnenmaas. Er is geen info bekend over speciale badkledingdagen.

Ervaringen Thermen Binnenmaas

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (4)

 1. M.H. ’t Hooft

  Thermen Binnenmaas is echt onze sauna geworden, na een moeilijke opstart periode is het nu een fantastische accommodatie geworden met alles aanwezig.

  5/5

  5/5

  5/5

  5/5

  5/5

  5/5

 2. Hans van Dongen

  Thermen Binnenmaas waar je pas echt helemaal tot rust komt. Schoon heerlijke saunacabines en prachtige tuin. Een aanrader voor de ware saunaliefhebber. Kom er graag !

 3. Phil

  Mooie schone sauna. Maar……ook wij missen de bubbels in de jacuzi. Dat is echter nog niets in vergelijking met de catering nou ja het gebrek eraan. Alles komt nu met een bezorgservice. Echt een aanfluiting. Een broodje gezond geserveerd uit een plastic bakje met plastic bestek voor 7.50 euro. Heel erg jammer. Wij komen hier nooit meer terug

 4. Hans

  Thermen Binnenmaas ademt rust en een heel prettige sfeer uit. Fijne nieuwe sauna in ‘s-Gravendeel een aanwinst in sauna-land. Schoon netje en aardig personeel waar het goed toeven is. Aanrader 1

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>