Orange Wellness Centre korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree

Korting entree

BONGO Sauna Cadeaubon

 • 2 jaar geldig

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Orange Wellness Centre korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Orange Wellness Centre. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Orange Wellness Centre.

Orange Wellness Centre

In Alphen aan de Rijn (provincie Zuid-Holland) bevindt zich het mooie, nieuwe Orange Wellness Centre (2012). Naast de vele saunafaciliteiten kun je in dit kleinschalige saunacentrum lekker eten in een gezellig restaurant. Om je saunadag nog completer te maken kun je de sauna ook combineren met een van de vele beautybehandelingen in de beautysalon van het Orange Wellness Centre. Orange Wellness Centre maakt onderdeel uit van de Orange Wellness Club, fitness- en saunabedrijf.

Badkledingdag Orange Wellness Centre

Er zijn geen speciale badkledingdagen bij Orange Wellness Centre.

Ervaringen Orange Wellness Centre

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (1)

 1. Lam

  Al enige jaren ga ik met plezier naar deze sauna en fitness. Het laatste jaar is de sauna in hygiene flink op achteruit gegaan. Met name ligt de focus op het binnenhalen van nieuwe leden, maar niet op onderhoud en kwaliteit. Ondanks toezeggingen van Orange tot het treffen van extra maatregelen om corona besmettingen te voorkomen zoals een schoonmaakploeg zitten de prullenbakken overvol, de vloer plakt en is bedekt met viezigheid. De vloer wordt nimmer vochtig afgenomen. Papier voor het droogmaken van handen is regelmatig niet beschikbaar en wordt pas op verzoek soms aangevuld. De kleedkamer ontzettend warm en de toiletten vies. Door het gebrek aan hygiene boxen in de toiletten stinkt het van tijd tot tijd ontzettend. De manager waant zich viroloog. Het luisteren, constructief communiceren en het daadwerkelijk onderzoeken of de klachten gegrond zijn, zijn vaardigheden dat bij de manager ontbreekt. Sterker, de manager moedigt een melding bij de inspectie aan. Het is jammer dat op deze manier met klanten wordt gecommuniceerd. Klant is duidelijk geen koning!

  1/5

  1/5

  1/5

  1/5

  1/5

  1/5

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>