Thermen Barendrecht korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree
 • Veilingen

Korting entree

Dagentree Thermen Barendrecht

40% korting Nu vanaf € 26.50

Veilingen

Dagentree Wellnessresort Thermen Barendrecht 2 personen

Tot 70% korting Nu vanaf € 1.00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Thermen Barendrecht korting en aanbiedingen

Dagelijks gaan wij voor jou op zoek naar korting en aanbiedingen voor Thermen Barendrecht. Op deze manier betaal je nooit meer teveel voor een dagje sauna en ga je goedkoop naar Thermen Barendrecht.

Thermen Barendrecht

Thermen Barendrecht is een kleinschalig saunacomplex dat in de groene omgeving van Barendrecht ligt. Thermen Barendrecht heeft niet alleen verschillende soorten saunacabines, maar ook andere faciliteiten die je van een complete thermen verwacht. Thermen Barendrecht is een waar luxeparadijs, waar je terecht kan voor een ultieme wellnesservaring op sterrenniveau. Kunst staat centraal bij het vernieuwde Thermen Barendrecht. De faciliteiten zijn geïnspireerd op de kunst van Nederlandse Meesters.

Saunafaciliteiten van Thermen Barendrecht

Thermen Barendrecht is niet groot, maar de saunafaciliteiten van de thermen zijn ruim voldoende. Zo zijn er diverse saunacabines binnen te vinden, maar kun je ook terecht in de diverse saunacabines in de buitenruimte van Thermen Barendrecht. Er is onder andere een infrarood sauna, een royaal stoombad, een scrubcabine, een Berkensauna, een Zoutsteensauna, een meditatiesauna en een stoomruimte. En om ervoor te zorgen dat je echt goed kunt ontspannen in de saunafaciliteiten van Thermen Barendrecht, wordt er slechts een aantal bezoekers binnen gelaten in de thermen. Zo kan het nooit te druk worden en zit je altijd in een rustige sauna te ontspannen.

Voor de nodige verkoeling na het bezoeken van de sauna, heeft Thermen Barendrecht ook meer dan voldoende voorzieningen. Zo kun je afkoelen onder een van de koude douches, maar ook in een koud dompelbad. Thermen Barendrecht heeft zelfs een ijsgrot, waar je heerlijk af kunt koelen in een mooie en rustige omgeving. De rustmomenten na het afkoelen, worden doorgebracht in het Tepidarium, de whirlpools en/of het zwembad van Thermen Barendrecht.

Behandelingen en massages bij Thermen Barendrecht

Je kunt bij Thermen Barendrecht terecht voor verschillende soorten behandelingen, waaronder schoonheidsbehandelingen en massages.

Culinaire belevingen bij Thermen Barendrecht

Je kunt bij Thermen Barendrecht ook heerlijk culinair genieten. Er zijn verschillende arrangementen samengesteld die je saunadag compleet maken!

Badkledingdag Thermen Barendrecht

Er zijn geen speciale badkledingdagen bij Thermen Barendrecht.

Ervaringen Thermen Barendrecht

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (5)

 1. Mirjam

  Wat een prachtige kleinschalige sauna. Alles even netjes eschoon. Heerlijk genoten. Ik kom zeker terug.

 2. Katja

  Na een voet over de drempel te hebben gezet voel ik me direct ontspannen. Schoon,rustig,goed eten. Kortom, echt even genieten.

 3. lia dijke

  Een heerlijk rustig gelegen complex, Waar nog een serene rust uitstraalt. Vriendelijk personeel waar je echt het gevoel bij krijgt dat ze je in de watten willen leggen. Ik kom er al jaren en voel me er echt thuis.

 4. Annette Schapers

  Heerlijk kleinschalige sauna voorzien van alle gemakken. De keren dat ik er nu ben geweest is het er niet overdreven druk. Heerlijk sauna’s die niet overvol zijn, goed eten, vriendelijk personeel, heerlijke tuin om te verblijven. Ligt ook heerlijk rustig, in de tuin geen last van indringende geluiden. Kortom een aanrader.

 5. hans van dongen

  Mooie zeer fijne en schone sauna waar het bijzonder goed toeven is. Waar de klant nog koning is fijne bediening en een gweldige keuken. Een echte Aanrader doet niet mee met grote kortingsacties en daarom geen overvolle kleedlokalen en sauna cabines maar een relaxste goedegemoedelijke sfeer

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>