Thermen Barendrecht korting 2022

Filter op:
 • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Thermen Barendrecht korting en aanbiedingen

Dagelijks gaan wij voor jou op zoek naar korting en aanbiedingen voor Thermen Barendrecht. Op deze manier betaal je nooit meer teveel voor een dagje sauna en ga je goedkoop naar Thermen Barendrecht.

Thermen Barendrecht

Thermen Barendrecht is een kleinschalig saunacomplex dat in de groene omgeving van Barendrecht ligt. Thermen Barendrecht heeft niet alleen verschillende soorten saunacabines, maar ook andere faciliteiten die je van een complete thermen verwacht. Ook kun je bij Thermen Barendrecht terecht in het beautycentrum, waar je diverse schoonheidsbehandelingen kunt ondergaan.

Saunafaciliteiten van Thermen Barendrecht

Thermen Barendrecht is niet groot, maar de saunafaciliteiten van de thermen zijn ruim voldoende. Zo zijn er diverse saunacabines binnen te vinden, maar kun je ook terecht in de diverse saunacabines in de buitenruimte van Thermen Barendrecht. Er is onder andere een infrarood sauna, een royaal stoombad, een scrubcabine, een stoomruimte en een bloemenbad. En om ervoor te zorgen dat je echt goed kunt ontspannen in de saunafaciliteiten van Thermen Barendrecht, wordt er slechts een aantal bezoekers binnen gelaten in de thermen. Zo kan het nooit te druk worden en zit je altijd in een rustige sauna te ontspannen.

Voor de nodige verkoeling na het bezoeken van de sauna, heeft Thermen Barendrecht ook meer dan voldoende voorzieningen. Zo kun je afkoelen onder een van de koude douches, maar ook in een van de koudewaterbassins van de thermen. Thermen Barendrecht heeft zelfs een ijsgrot, waar je heerlijk af kunt koelen in een mooie en rustige omgeving. De rustmomenten na het afkoelen, worden doorgebracht in het Tepidarium, de whirlpools en/of het zwembad van Thermen Barendrecht.

Beautycentrum van Thermen Barendrecht

Het beautycentrum van Thermen Barendrecht wordt ook wel Thalgo-Thalasso Beautycenter genoemd. In dit beautycentrum kun je verschillende soorten behandelingen ondergaan, waaronder schoonheidsbehandelingen en massages. Ook is het mogelijk om een arrangement te boeken voor de saunafaciliteiten en het beautycentrum, waarbij je bijvoorbeeld een saunabezoek combineert met een massage en/of schoonheidsbehandeling. Er zijn behandelingen voor het gelaat, maar ook voor het hele lichaam of enkel de handen en/of voeten.

Badkledingdag Thermen Barendrecht

Er zijn geen speciale badkledingdagen bij Thermen Barendrecht.

Ervaringen Thermen Barendrecht

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (5)

 1. Mirjam

  Wat een prachtige kleinschalige sauna. Alles even netjes eschoon. Heerlijk genoten. Ik kom zeker terug.

 2. Katja

  Na een voet over de drempel te hebben gezet voel ik me direct ontspannen. Schoon,rustig,goed eten. Kortom, echt even genieten.

 3. lia dijke

  Een heerlijk rustig gelegen complex, Waar nog een serene rust uitstraalt. Vriendelijk personeel waar je echt het gevoel bij krijgt dat ze je in de watten willen leggen. Ik kom er al jaren en voel me er echt thuis.

 4. Annette Schapers

  Heerlijk kleinschalige sauna voorzien van alle gemakken. De keren dat ik er nu ben geweest is het er niet overdreven druk. Heerlijk sauna’s die niet overvol zijn, goed eten, vriendelijk personeel, heerlijke tuin om te verblijven. Ligt ook heerlijk rustig, in de tuin geen last van indringende geluiden. Kortom een aanrader.

 5. hans van dongen

  Mooie zeer fijne en schone sauna waar het bijzonder goed toeven is. Waar de klant nog koning is fijne bediening en een gweldige keuken. Een echte Aanrader doet niet mee met grote kortingsacties en daarom geen overvolle kleedlokalen en sauna cabines maar een relaxste goedegemoedelijke sfeer

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>