Spa Gouda korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Spa Gouda korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Spa Gouda. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Spa Gouda.

Spa Gouda

Spa Gouda bevindt zich in de levendige binnenstad van Gouda in een mooi oud pand (1922) dat vroeger als badhuis diende. Het pand heeft een complete metamorfose ondergaan en opende in 2012 haar deuren opnieuw, ditmaal als Spa Gouda. In Spa Gouda is de rijke Hollandse historie verweven met Oosterse tradities. In Spa Gouda is het sprookje van 1001-nacht werkelijkheid geworden. De moeite van een bezoekje meer dan waard!

Spa Gouda biedt de volgende faciliteiten: een traditionele sauna, een ottomaanse sauna, een romeins bad, een balikbad/fish spa, een beautysalon en een horeca- en rustruimte. Kortom: alle faciliteiten zijn aanwezig om een dagje volledig tot rust te komen!

Badkledingdag Spa Gouda

Elke woensdag is het badkledingdag bij Spa Gouda.

Ervaringen Spa Gouda

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (2)

  1. Sandra Venema

    Door mijn dochter meegenomen naar deze prachtige sauna, heerlijk rustig en intiem, verwend met hamam behandeling die ook geweldig was! Opgieting meegemaakt: ook heerlijk!
    Genoten! Echt een top locatie, en ik ben al in veel (grotere) locaties geweest. Ga hier zeker terug!

  2. Lindy

    een kleine intieme sauna in binnenstad gouda (vlakbij parkeergarage waar je een gratis uitrijkaart voor krijgt) niet veel verschillende sauna’s maar wel lekker rustig en prive en aandacht van personeel. leuke binnenplaatstuin met bubbelbad. mooi restaurant waar je heerlijk kunt eten. dit alles in oosterse sfeer. Echt voor herhaling vatbaar.

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>