Sauna Thermen 5 mei korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna Thermen 5 mei korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna Thermen 5 mei. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Sauna Thermen 5 mei.

Sauna Thermen 5 mei

In Sauna Thermen 5 mei kun je tijdloos genieten van diverse faciliteiten. Zo hebben zij diverse droge sauna’s, zoals de finse sauna, de klafs cabine, de lichttherapie sauna, de infrarood sauna, de stiltesauna, de blokhutsauna, de finse opgieting en de infrarood zoutgrot. De natte sauna’s van Thermen 5 mei zijn: de stoomcabine, het caldarium en het turks stoombad. Naast deze sauna’s heeft Sauna Thermen 5 mei ook een buiten- en binnenzwembad, een nevelgrot, een ijsgrot, whirlpools en voetenbaden.

In Sauna Thermen 5 mei is er ook een beauty afdeling waar je kunt genieten van een groot aanbod van lichaams- en gezichtsbehandelingen. Daarnaast hebben zij een massage afdeling waar diverse massages, zoals een hotstone, een aroma, een sport- of een klassieke massage gegeven worden.

Natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten en zijn er een restaurant en diverse terrassen in Sauna Thermen 5 mei waar je kunt genieten van verse groenten, fruitsalades en sandwiches. Er zijn mogelijkheden voor zowel lunch als diner. Kortom, voor ieder wat wils!

Badkledingdag Sauna Thermen 5 mei

Het is niet bekend of Sauna Thermen 5 mei speciale badkledingdagen heeft.

Ervaringen Sauna Thermen 5 mei

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (5)

 1. Diane Langezaal

  Kom en geniet er al jaren van alle faciliteiten.

  4.2/5

  4/5

  4/5

  4/5

  5/5

  4/5

 2. Sjaak

  Zeer verouderd. Bittergarnituur van de Lidl of aldi?

  1.6/5

  1/5

  2/5

  2/5

  1/5

  2/5

 3. Treven Rook

  Een mooie sauna met veel mogelijkheden echter weinig investering en onderhoud gehad de laatste jaren en dat is steeds meer te merken in de afwerking steeds meer mankementen aan interieur en onderhoud. Wordt steeds oubolliger..

  2.8/5

  2/5

  4/5

  3/5

  3/5

  2/5

 4. yvonne

  Dit is de 1e sauna waar ik heen ging. Goede diversiteit en goede horeca. Laatste keer dat ik er was, leuke bediening. (Overgenomen) voordeel vond ik de gereduceeerde tarieven als je in de avond nog even een paar uur naar de sauna wil.

 5. yvonne karrenbeld

  Heerlijk genieten, zowel van de sauna\’s enz. Als van het eten.

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>