Spa Wellness Hammam korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree
 • Veilingen

Korting entree

Entree Spa & Wellness Hammam incl. 2 maskers

63% korting Nu vanaf € 12.95

Spa & Wellness Hammam

10% korting NU: € 31.50

Hammam-arrangement naar keuze (2,5 uur)

Topdeal!
51% korting NU: € 17.00

Entree Spa & Wellness Hammam

Actie Nu vanaf € 12.95

Veilingen

2 dagtickets voor Spa & Wellness Hammam!

Tot 70% korting Nu vanaf € 1.00

Spa & Wellness Hammam entree + 2 maskers

Tot 70% korting Nu vanaf € 1.00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Spa Wellness Hammam korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Spa Wellness Hammam. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Spa Wellness Hammam.

Spa Wellness Hammam

Spa & Wellness Hammam in Rotterdam is een ontspanningsoord dat de combinatie biedt van een spa, een wellness en een hammam. Het uitgangspunt van Spa & Wellness Hammam is niet alleen dat je je een dag heerlijk kunt ontspannen, maar ook dat je jezelf goed verzorgt. Dit kun je doen door een behandeling te ondergaan in Spa & Wellness Hammam, maar je kunt jezelf ook goed verzorgen door kennis te maken met de hammam van Spa & Wellness Hammam.

Arrangementen van Spa & Wellness Hammam

Wil je de drie werelden van Spa, Wellness en Hammam optimaal met elkaar combineren tijdens je bezoek aan Spa & Wellnes Hammam, dan boek je een arrangement als je dit ontspanningsoord bezoekt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement met diverse Spa faciliteiten, maar ook voor een arrangement met Spa en Hammam of een arrangement met alle faciliteiten van Spa & Wellness Hammam. Afhankelijk van je voorkeuren en je budget, kies je een van de vele arrangementen die je bij Spa & Wellness Hammam kunt boeken.

Behandelingen van Spa & Wellness Hammam

Bij het bezoeken van Spa & Wellness Hammam is het ook mogelijk om een losse behandeling te boeken. Dit kan een gelaatsbehandeling zijn, maar het kan ook gaan om een behandeling voor het hele lichaam, een behandeling voor het haar of een behandeling voor de schouders en rug. Verder zijn er ook diverse massages te boeken bij Spa & Wellness Hammam, waaronder de hotstone massage en de ontspanningsmassage.

Spa & Wellness Hammam biedt niet alleen complete arrangementen en losse behandelingen aan, maar heeft ook diverse sauna- en waterfaciliteiten. Denk hierbij aan een infrarood sauna, diverse jacuzzi’s en een groter zwembad om heerlijk te ontspannen na het bezoeken van de sauna. Ook als je geen arrangement of behandeling boekt bij Spa & Wellness Hammam, kun je hier helemaal ontspannen.

Badkledingdag Spa Wellness Hammam

Het dragen van badkleding bij Spa Wellness Hammam is verplicht.

Ervaringen Spa Wellness Hammam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (2)

 1. Anneke Peters

  Deze hammam is alles behalve wat je verwacht van een dagje ontspannen.
  – Hammam is slecht telefonisch bereikbaar
  – Groupon deals worden gebruikt om klanten te lokken om vervolgens de klant ter plaatste te verplichten extra behandeling bij te kopen voor optimaal gebruik van de deal;
  – Er wordt beweerd dat de pin storing heeft en dat er cash betaald dient te worden. Je wordt zelfs naar de dichtsbijzijnde pinautomaat gestuurd in de straat, echter bij de wat ‘opdringerige’ klant doet de pin het weer ineens.
  – Lounge gedeelte kan er eten besteld worden, echter geen menu kaart maar tafels die vol staan met vieze vaat dat niet afgeruimd wordt. Ook wordt er niet naar je omgekeken als je er zit en iets wilt bestellen.
  – Een enkele dame doet alle hammam behandelingen alleen, aan de lopende band, zonder pauze. Dit gaat via een ‘briefjes’ systeem waarop staat welke behandeling iedere klant krijgt. Ze moet maar zelf coordineren en herkennen wie wat heeft in welke volgorde, terwijl de briefjes van ruim 20 klanten rondom de natte wasbak verdwijnen in de stoom.
  – Onderlinge frustraties tussen medewerkers worden, (terwijl je op de warme hammam plaat ligt) boven de klant uitgeschreeuwd.
  – Zeepzak behandeling word met koud water heel vluchtig uitgevoerd
  – Dode huidcellen liggen overal
  – Haren wassen en hoofd massage is in 2 minuten gedaan terwijl sop en water je gezicht in blijft stromen.
  – Schimmel op het plafond in de douches
  – Kleedruimte niet hygenisch schoon

  Zelfs bij het aangeven van de verschillende irritatiepunten kregen we een weerwoord waarom dit zo gaat en geen enkele keer wordt een alternatieve oplossing geboden. En dit terwijl het toch heel duidelijk was dat ze ontevreden klanten voor zich hadden.
  En dan..een aantal van de ‘huisregels’ die behoorlijk tegenstrijdig zijn met de eigen beleidsvoering:
  • Het nemen van een douche en een voetbadje voorafgaand aan uw saunaronde is te allen tijde verplicht; ook dient u na gebruik van één van de faciliteiten eerst gescrubd te worden voordat u maakt van een ander faciliteit, zoals bubbelbad /whirlpool of jacuzzi.
  • Zelf meegebrachte consumpties, zoals o.a. etenswaren en andere dranken dan water zijn niet toegestaan.
  • Storend gedrag, zowel verbaal als non-verbaal, is niet toegestaan.
  • Het nemen van een saunabad is voor velen een moment van ontspanning; de meeste van onze ruimtes zijn dan ook stiltegebied.

  Mooi geprobeerd te verkopen, maar valt nog een hoop te leren hier. Helaas staat de organisatie niet open voor verbetering, dus dan maar via deze weg proberen mensen te behoeden voor dezelfde fout.
  Wij gingen hier uitgehongerd en extra gespannen de deur uit, nooit meer!

 2. Linda

  Een paar uurtjes Spa gedaan via de groupon arrangement a E45 voor 2 personen. Entree, spa arrangement, hoofdmassage en zeepzak. Toch nog ons om laten praten door een dat wel heel aardige receptioniste om nog extra behandelingen te doen, massage, haar wassen waarbij we nog totaal E 120 euro bij hebben moeten leggen, wel heel veel eigenlijk bedenk ik me nu. Het was niet zo druk toen wij er waren dat was best wel relaxed, maar later op de dag was het superdruk. Massage was stevig en goed en dat is zeker een aanrader. Zeepzak en haren wassen was ook helemaal top. Enige tips zijn, verschoon water van de baden wat vaker, deze waren echt niet schoon en ik vind het totaal bedrag wat we uiteindelijk hebben moeten betalen toch te veel voor wat we kregen. Dan had ik wel een dagje naar een Welnesscentre incl. eten kunnen gaan in plaats van 3 uur. Personeel smeert je in maar zegt alleen dat het een roze lichaammasker is bv, maar uhmmm misschien handig om te zeggen wat het precies is. Personeel is heel vriendelijk, dat weer wel.

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>