Wellness & Beauty De Parel korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

De Parel

15% korting NU: € 20.40

Dagentree voor Wellness & Beauty De Parel

42% korting NU: € 14.50

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Wellness & Beauty De Parel korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje De Parel Kuur & Beautycentrum. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor De Parel Kuur & Beautycentrum.

Wellness & Beauty De Parel

Dit mooie Wellness & Beauty centrum ligt in Domburg. De gezonde zeelucht en het mooie Zeeuwse licht maken van Domburg een bijzondere plek. Het kuurcentrum is onderdeel van het 5* vakantiepark Hof Domburg op 500 m van het strand. Je kunt je wellnessdag dus ook prima combineren met een verblijf in een luxe villa, bungalow of kampeerplaats.

In De Parel staat een professioneel team voor je klaar om totale ontspanning te garanderen. Je kunt in dit Beautycentrum terecht voor: sauna, kuurbaden, binnen- en buitenzwembad, diverser behandelingen (bijv. massages, huidverzorging, lichaamsverzorging, zonnestudio, pedicure, manicure), maar ook complete beautydagen. Kortom: alle ingredienten zijn aanwezig om je een heerlijk, onvergeten dag wellness te bezorgen! Veel plezier!

Badkledingdag Wellness & Beauty De Parel

De badkledingdagen bij De Parel zijn op de 3e dinsdag van de maand tussen 10.00 – 17.00 uur.

Ervaringen Wellness & Beauty De Parel

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (1)

  1. Barbera

    Ik ga graag naar de sauna. De Parel is klein, eenvoudig, overzichtelijk. Maar waarom geen opknapbeurt? Dat zou het zo goed kunnen gebruiken!!!!Eerlijk gezegd had ik dit jaren geleden al verwacht. Temeer daar er zo weinig sauna s zijn in Walcheren. Het is toch de bedoeling de klanten te behouden en ze niet te zien vertrekken naar GOES of Bergen op Zoom? Dus pak aub de tegels van het zwembad aan, ze zien gewoon bruin! Zorg dat er daadwerkelijk muziek is in de muziek sauna ( kleinigheid lijkt me)en zeep in het zeep bakje. Zorg voor een gezellig zitje ipv een snelle bak koffie drinken omdat je geen zin het om het gesprek te volgen tussen een klant en de cassiere en ja…….wie daar verantwoordelijk voor is weet ik niet, maar naast je sauna intree nog 4 euro parkeergeld betalen is toch wel wrang…….gelukkig weet ik daar een oplossing voor.
    De wc bij de verkleed kamer is helaas zelden fris. Ook een kleinigheid! Toch?

    Het vroege vogel arrangement vind ik goed bedacht ( zorg dan aub wel dat de sauna s warm zijn om 10.00 uur en het dompelbaden gereed om in te dompelen) en de kruiden sauna vind ik echt heerlijk…….

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>