Sauna Swoll korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna Swoll korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna Swoll. Momenteel zijn er helaas geen kortingen en aanbiedingen voor Sauna Swoll.

Sauna Swoll

Sauna Swoll is een mooi, landelijk saunacomplex middenin de weilanden tussen Zwolle en Heino, in de provincie Overijssel. Sauna Swoll heeft diverse sauna’s met temperaturen tussen de 70 en de 95 graden Celsius en verschillende binnen- en buiten(bubbel)baden. Daarnaast bevindt zich, in de mooie Engelse landschapstuin van 2,5 hectare, ook een zwemvijver met natuurwater waar je een afkoelende duik kunt nemen. Het is mogelijk om je saunabezoek bij Sauna Swoll uit te breiden met een gezichtsbehandeling, een lichaamspakking of een heerlijke massage.

 

Badkledingdag Sauna Swoll

Er zijn geen speciale badkledingdagen bij Sauna Swoll.

Ervaringen Sauna Swoll

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (7)

 1. Marcel Huisman

  In het algemeen een uitstekende en moderne sauna. Alle faciliteiten zijn aanwezig en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
  De sauna is ook zeer schoon. De menukaart mag wel wat uitgebreider en de kwaliteit iets beter (meer dan het plate-service niveau) Verder een absolute aanrader voor een heerlijke en rustige ontspanning.

  De enige reden dat we vaker voor een andere (grote) sauna kiezen is de entreeprijs. Wij gaan over het algemeen alleen ’s avonds. Dan is de prijs aan de hoge kant en Sauna Swoll heeft bijna geen acties en/of kortingen.

 2. Nic

  Zeer vriendelijk personeel schoon!! Ruimte rust en nooit te druk ruimte en rust…je kan echt ongestoord liggen. Mooie tuin. Alle nodige faciliteiten en sauna”s. De laatste jaren helaas duurder geworden waardoor ik nu vaker naar aanbiedingen van grotere sauna”s ga. Menu op zich goed klaar gemaakt maar toch watsnackachtig voedsel. Het personeel is byzonder vriendelijk relaxed en bereid je een leuke dag te bezorgen. Maar 1 x meegemaakt dat er 1 stom deed in het bubbelbad kwam een stevige dikke blondevrouw die zei dat we niet naast elkaar mochten zitten. We zaten gewoon te praten. Het was niet eens mijn partner. Dat soort acties zou Ik niet te vaak doen. Ik mis de 2 voor 1 prijs actie daardoor kom ik minder vaak. En ik ken er meer die minder komen. De sauna draait Toch dus….

 3. Nieck van Dam

  Zeer fijne sauna, alle faciliteiten zijn er voor een heerlijk middag/avond bezoek. Met name de rust en de ruime opzet brengt rust in de mens. Het is nooit “te” druk. De sauna’s zijn echt goed warm en koelmogelijkheden zijn fantastisch. Wanneer je van opgietingen houdt kom je 2 keer per dag een uitgebreid programma tegen. Voor mezelf sprekend zou het 1 of 2 keer vaker mogen op de dag… Ook de horeca heeft perfecte prijs kwaliteit verhouding, zeker niet het gevoel dat je te veel uit geeft om te compenseren.

 4. Martine haarhuis

  Heerlijke sauna. Goed schoon, lekker eten en echt een oase van rust. Gewoon genieten!

 5. Jet

  Een sauna waar je nog echt de rust kunt vinden door de ruime opzet. Het heeft alle faciliteiten die ik zoek in een sauna, zonder al te veel gekkigheid. En hierdoor fijn overzichtelijk. Een van de weinige sauna’s die een koud en warm dompelbad direct naast elkaar hebben, waardoor je over makkelijk wisselbaden kunt nemen. Zeer vriendelijk personeel en goed eten. Aanrader!

 6. Jeanet Kruizinga

  Fijne sauna, heerlijk eten, niet druk.

 7. Irene Mekel

  Deze sauna is bescheiden in grootte, maar heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijk ontspannen dagje. Vooral de persoonlijke benadering maken het tot een verwendag. Daarnaast zijn de behandelingen van goede kwaliteit en tegen een redelijke prijs. Aanrader in het Oosten!

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>