SpaSereen Maarssen korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree
 • Veilingen
 • Met overnachting

Korting entree

Aanbiedingen SpaSereen

 • Check je voordeel!
Topdeals!

Veilingen

Veiling SpaSereen Maarssen

 • Kijk of de SpaSereen Maarssen veiling online staat!

Aanbiedingen met overnachting

SpaSereen Maarssen met overnachting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

SpaSereen Maarssen korting en aanbiedingen

Er zijn momenteel geen aanbiedingen of kortingen bij ons bekend voor een dagje SpaSereen Maarssen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van aanbiedingen en kortingen voor SpaSereen Maarssen. Toch verder neuzen naar kortingen voor sauna’s in Utrecht? Bekijk dan alle aanbiedingen voor sauna’s in Utrecht of kijk eens hieronder!

SpaSereen Maarssen

SpaSereen Maarssen is een wellness resort dat direct aan de Maarsseveense Plassen ligt. Omdat het complex in een zeer groene en rustige omgeving ligt, kun je hier heerlijk ontspannen. Daar komt nog bij dat SpaSereen Maarssen vele verschillende sauna’s heeft. Ook heeft het wellness resort vele extra faciliteiten. Zowel de sauna’s als de faciliteiten van SpaSereen Maarssen worden hieronder kort beschreven.

Sauna’s van SpaSereen Maarssen

SpaSereen Maarssen heeft vele verschillende sauna’s. Je kunt er ontspannen in een loungecabine, maar ook in een infraroodcabine, een opgietcabine en een watervalcabine. Verder heeft SpaSereen Maarssen een zoutkristalcabine, een lavendelcabine, een openhaardcabine en een kleurentherapie cabine. En wie in Marokkaanse stijl naar de sauna wil, neemt plaats in de Marrakeshcabine. Dit is een unieke saunacabine met Marokkaanse stijl.

Overige faciliteiten SpaSereen Maarssen

Naast diverse saunacabines, heeft SpaSereen Maarssen nog veel meer faciliteiten. Ten eerste vind je in het complex verschillende soorten zwembaden. SpaSereen Maarssen heeft een buitenzwembad en binnenzwembad met whirlpool, een voetenbad en meerdere whirlpools. Ook heeft SpaSereen Maarssen een grote tuin, waar tientallen loungestoelen staan. Hier kun je heerlijk ontspannen in de buitenlucht, in de groene en rustige omgeving van SpaSereen Maarssen.

Heb je honger gekregen van al die ontspanning, dan ben je welkom in het restaurant van SpaSereen Maarssen. Dit restaurant heeft ook een terras. Verder heeft SpaSereen Maarssen ook een caldarium, een klankschalenruimte, waterbedden, een leestafel, een neveldouche en uiteraard meerdere dompelbaden.

Badkledingdag SpaSereen Maarssen

Om hygiënische redenen is het niet toegestaan badkleding te dragen in SpaSereen Maarssen. Er worden geen badkledingdagen georganiseerd in deze sauna. Ook zijn er geen speciale dagen waarop enkel vrouwen welkom zijn in de sauna. Zowel mannen als vrouwen lopen hier te allen tijde naakt rond.

Ervaringen SpaSereen Maarssen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (4)

 1. Carla

  Heerlijke verschillende sauna’s
  Zeer gastvriendelijk in het horeca gedeelte en lekkere eten
  Schoon en hygiene hoog in het vaandel
  Hadden schitterend weer dus genoten bij het water
  Relaxed over maarseveense plassen kunnen genieten.
  Zeker nog een Keer terug

 2. Sonja

  Mooie sauna, fijne opgietingen, het is netjes en schoon. Laatst een klankschalensessie gedaan…heerlijk ontspannen. Fijne ruimte om te genieten van een hapje en drankje.

 3. danielle

  Echt een fijne supermooie sauna.
  Het uitzicht over de maarseveense plassen is geweldig.
  Netjes schoon.
  Enige ” minpuntje” wat mij betrefd is dat er nooit aanbiedingen of kortingsacties zijn.

 4. Nicole

  Heerlijk voor een avondje! Neem zeker eens de geitenkaassalade! 😉

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>