House of Wellness korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen House of Wellness

Ben je op zoek naar korting en aanbiedingen voor een dagje House of Wellness? Wij zetten alle bij ons bekende kortingsacties, 2e kaartje House of Wellness gratis acties, kortingsbonnen en andere aanbiedingen voor House of Wellness voor je op een rij, zodat je voordelig naar House of Wellness kunt gaan. Momenteel zijn er bij ons helaas geen aanbiedingen bekend voor House of Wellness.

House of Wellness

House of Wellness is een nieuwe sauna in Amsterdam. Dit saunacomplex heeft niet alleen meerdere saunacabines, maar ook andere faciliteiten. Ook heeft House of Wellness een eigen restaurant, waar je gezonde pokébowls kunt eten. Op deze pagina lees je meer over deze nieuwe sauna in onze hoofdstad.

Sauna’s van House of Wellness

House of Wellness heeft meerdere saunacabines. Ten eerste heeft het saunacomplex een infraroodcabine. Deze cabine heeft een temperatuur tussen de 40 en 60 graden. Ook is er een bio sauna. In deze cabine is de temperatuur rond de 50 graden. Het is een zeer vochtige saunacabine, met een luchtvochtigheid van rond de 70 procent. Verder heeft House of Wellness ook een stoombad. In het stoombad is de temperatuur tussen de 40 en 50 graden. De luchtvochtigheid is erg hoog, namelijk tussen de 80 en 100 procent.

Ook heeft House of Wellness een Salarium. Dit is een saunacabine met zoutkristallen uit de Himalaya aan de muren. Deze zoutkristallen lossen op in een zilte nevel, die je tijdens je bezoek aan het Salarium inademt. Dit is niet alleen goed voor je longen, maar ook voor de rest van je lichaam. Omdat de temperatuur in het Salarium niet zo hoog, is kun je hier langere tijd verblijven om de zoutkristallen goed in te ademen.

Tot slot heeft House of Wellness ook een Finse sauna. Dit is de heetste sauna van het complex. In de sauna is het tussen de 90 en 100 graden. De luchtvochtigheid is erg laag, namelijk tussen de 10 en 20 procent. In de Finse sauna worden regelmatig opgietingen gedaan.

Overige faciliteiten House of Wellness

Naast diverse saunacabines, heeft House of Wellness een ijsgrot, een zwembad, een rustruimte en ook een fitnessruimte waar je diverse sporten kunt beoefenen, zoals yoga, personal training en cross fit. Tot slot heeft House of Wellness ook een restaurant, waar je o.a. pokébowls kunt eten en heerlijk wat kunt drinken.

Badkledingdag House of Wellness

Alleen in het zwembad van House of Wellness ben je verplicht om badkleding te dragen. In de rest van het complex is zowel naakt, als het dragen van badkleding toegestaan.

Ervaringen House of Wellness

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>