Wellness Centre de Thermen korting 2022

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree

Korting entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Wellness Centre de Thermen korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Wellness Centre de Thermen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Wellness Centre de Thermen.

Wellness Centre de Thermen

Wellness Centre de Thermen in Rosmalen beschikt over diverse wellnessfaciliteiten, zoals een geurensauna, een stiltesauna, een finse sauna, een kelosauna en een stoomcabine. Tevens zijn er een aantal keren per dag opgietingen waar je aan kunt deelnemen. Er is ook een hammam en de mogelijkheid om een massage of rhassoul te boeken.

Op beautygebied kom je ook zeker niets tekort in Wellness Centre de Thermen. Je kunt genieten van een van de beautybehandelingen, de nagelstudio of je zelfs laten ontharen. Daarnaast heeft Wellness Centre de Thermen ook een gezondheidsstudio waar u met name terecht kunt voor overgewicht en stoppen met roken.

Badkledingdag Wellness Centre de Thermen

Wellness Centre de Thermen heeft geen badkledingdagen.

Ervaringen Wellness Centre de Thermen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (6)

 1. M. van Swieten

  Diverse malen bij deze sauna geweest. Vriendelijk personeel, zowel bij receptie, restaurant en de beautybehandelingen. Ook hebben ze regelmatig acties en kortingen. Zelfs mogelijkheden met een overnachting. De opgietingen zijn rustgevend en er wordt uitleg gegeven. Een aanrader

 2. Iris kahle

  Al vele sauna’s gezien van groot tot klein…de thermen Rosmalen is zeker niet de mooiste sauna maar wat komen wij er toch graag. De sfeer is goed, het personeel vriendelijk, heerlijke sauna’s met genoeg variatie, fijne opgietingen …de thermen Rosmalen voelt een beetje als thuis komen.

 3. Marie-Louise

  Leuk de kinderopgieting op zondag, jammer dat het kleine zwembad dicht was en het stoombad en dat je geen kindermaaltijden hebt. Je kunt nu weer alle faciliteiten gebruiken en dat is beter, voorheen was een gedeelte voor alleen gekleed. Ik mis wat meer relaxruimte binnen waar je echt kunt liggen of slapen

 4. Sharon

  Heerlijke sauna. Knus en huiselijk. Vriendelijk personeel. Massages en/of hammam bijboeken is een aanrader. Veelal niet druk, wat ontspannen mogelijk maakt. De opgietingen zijn het pluspunt, meerdere op een dag met verschillende thema’. Prima sauna om een lekker er even tussenuit te gaan.

 5. Linda van lexmond

  Heerlijk saunacomplex met huiselijke sfeer.
  Zeer goede keuken.
  Genoeg keuze in heerlijke behandelingen.
  Vriendelijk personeel.
  De jasmijnsauna en de opgietingen zijn mijn favoriet .

 6. Jantine

  een super dag gehad bij de Thermen in rosmalen. Hele ontspannen, goed personeel, mooie faciliteiten en geweldige opgietingen! Dit gaat mijn vaste sauna worden.

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>