Zoeken

Sauna Palestra
Kortingen en aanbiedingen

Deel deze pagina

656Sauna Palestrahttps://www.kortingsbonsauna.nl/saunas-nederland/gelderland/sauna-palestra

Kortingen voor Sauna Palestra

Een dagje sauna is best duur! Daarom gaat Kortingsbonsauna.nl dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna Palestra. Hieronder vindt je een overzicht van alle kortingen en aanbiedingen voor Sauna Palestra.

Overnachting Sauna Palestra

Aangezien Sauna Palestra in het Landal vakantiepark Stroombroek ligt is het een overweging waard om een dagje sauna te combineren met een verblijf in Landal Stroombroek. Tot 1 september 2015 hebben gasten van Landal Stroombroek zelfs GRATIS toegang tot Sauna Palestra. En wat is er nou fijner als na een dagje sauna niet naar huis te hoeven en gewoon ter plaatse te overnachten?

 

Vakantiepark Landal Stroombroek

 

Het 14 ha grootte Vakantiepark Landal Stroombroek heeft 225 vrijstaande bungalows (4-6 persoons) in de mooie omgeving van de Achterhoek. In en rondom het park is van alles te doen. Op Landal Stroombroek vind je een grote recreatieplas, een overdekt zwembad, een indoorspeelplaats, Sauna Palestra, bowlingbanen, de Bollo Kinderlcub en een restaurant/brasserie. Vlakbij het park is er een kabelwaterskibaan, een manege, pretpark Het Land van Jan Klaasen (waar je als gast van Landal Stroombroek 20% korting krijgt) en zijn er mooie fietstochten te maken. Zuthpen en Deventer liggen vlakbij, waardoor je een verblijf op Landal Stroombroek ook nog kunt combineren met een stadstrip. Ook kun je naar een van de wijngaarden in de buurt, een van de kastelen of het Gelders Schuttersmuseum. Boek hier je vakantie bij Landal Stroombroek

Reviews Sauna Palestra

Tot 76% sauna korting

Veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen

Overzicht sauna aanbiedingen