Top 10 Beste Sauna’s Randstad

Ben je op zoek naar een sauna in de randstad? Er zijn verschillende sauna’s in de randstad waar je heerlijk kunt genieten van een dagje sauna. We zetten de 10 beste sauna’s in de Randstad (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht) voor je op een rij.

Sauna’s omgeving Amsterdam

Een van de beste sauna’s in de omgeving van Amsterdam is Spa Zuiver. Spa Zuiver is onderdeel van Spa Sport Hotel Zuiver en heeft een spa gedeelte van maar liefst 13.000 m2 op een prachtige locatie aan het Amsterdamse Bos in Amsterdam. Spa Zuiver is een van de grootste wellnessresorts in Amsterdam en heeft 8 sauna’s, (bubbel)baden, diverse horecagelegenheden en een beautysalon.

Op zoek naar een iets intiemere sauna in de buurt van Amsterdam? Ga dan voor Sauna van Egmond, in het nabij gelegen Haarlem. In een mooi en statig pand kun je genieten van een complete wellnessdag met alles erop en eraan.

Ten zuidoosten van Amsterdam, richting Hilversum, ligt ook een aanrader: SpaWeesp, een ruim opgezet middelgroot wellnessresort. Zij hebben een groot aanbod aan sauna’s voor de beginnende saunaganger, maar ook voor de die hards onder de saunagangers. Met diverse baden en een heerlijk restaurant waar je lekker kunt eten, kom je niets tekort tijdens een dagje SpaWeesp.

Sauna’s omgeving Utrecht

Aan de rand van Utrecht vind je de populaire sauna Spa Sereen. Spa Sereen bevindt zich aan de Maarsseveense plassen waar rust en ruimte de boventoon voeren. Je kunt er heerlijk ontspannen in een van de sauna’s, sfeervol zitten bij de openhaard en lunchen of dineren in het restaurant.

Ten oosten van Utrecht, richting Amersfoort vind je Thermen Soesterberg. Een heerlijk wellnessresort met diverse sauna’s, warme en koude baden, een zwemvijver en restaurants met heerlijk wellnessfood. Na afloop kun je blijven slapen in het nabijgelegen Hotel. Ideaal als je na een dagje ontspanning nog niet naar huis hoeft.

Sauna’s omgeving Rotterdam

Een echte aanrader ten noorden van Rotterdam is Wellnessresort Elysium in Bleiswijk, een van de grootste wellnessresorts van Nederland. Je kunt hier met gemak 1 of meer dagen heerlijk genieten van rust en ontspanning. Er is keuze uit meer dan 20 verschillende sauna’s, allerlei warme en koude baden, restaurants en relaxruimtes.

Ten westen van Rotterdam (in Schiedam) ligt Thermen Holiday, een middelgrote sauna met diverse faciliteiten voor een heerlijke saunadag.

Tot slot kun je in de omgeving van Rotterdam afreizen naar Thermen Binnenmaas, ten zuidoosten van Rotterdam (bij Dordrecht). Een modern, sfeervol saunacomplex met 10 verschillende sauna’s (tussen 60 – 90 graden Celsius), stoombaden, een mooie tuin met natuurbad en een eigen beauty en massage instituut.

Sauna’s omgeving Den Haag

De fijnste sauna in omgeving Den Haag is Centre du Lac in Pijnacker (ten oosten van Den Haag) met keuze uit 7 sauna’s, verschillende baden tussen 18 – 38 graden Celsius, een neveltuin, ijsgrot, restaurant en relaxruimte. Daarnaast kun je diverse behandelingen ter aanvulling reserveren.

Een andere unieke wellness is BLUE Wellness Leiden, waar je vanuit de 11e en 12e verdieping adembenemend kunt genieten van diverse wellnessfaciliteiten.

Top 10 Sauna’s Randstad

Kortom, 10 heerlijke sauna’s in de Randstad die eigenlijk allemaal wel de moeite waard zijn om te bezoeken. Moeten we dan toch een keuze maken, dan ziet de Top 10 beste Sauna’s van de Randstad er als volgt uit:

  1. Spa Zuiver
  2. Thermen Soesterberg
  3. Wellnessresort Elysium in Bleiswijk
  4. Spa Sereen
  5. Wellness Leiden
  6. Centre du Lac
  7. Thermen Binnenmaas
  8. SpaWeesp
  9. Thermen Holiday
  10. Sauna van Egmond

Meer sauna nieuws

Wellnessweken bij Vakantieveilingen

Het is weer zo ver: Wellnessweken bij VakantieVeilingen! Van zondag 26 februari t/m zaterdag 18 maart 2023 kun je weer genieten van de Wellnessweken bij VakantieVeilingen. Gedurende deze 3 weken...

Lees verder

2e saunakaartje gratis actie

Momenteel loopt er een 2e saunakaartje gratis actie van SpaOnline in samenwerking met Palmolive. Hoe werkt de 2e saunakaartje gratis actie? De actie werkt heel simpel. Ga naar de actiepagina van...

Lees verder

Corona en sauna

Naar aanleiding van de persconferentie van 25 januari 2022 zijn er een aantal aangepaste landelijk geldende richtlijnen van kracht. Een van de richtlijnen is dat saunacomplexen open mogen, onder...

Lees verder

Elysium aanbieding korting en acties

Wellnessresort Elysium is een fantastisch saunacomplex in Bleiswijk, bij Rotterdam. Ben je van plan deze sauna te bezoeken, kijk dan eerst even bij onderstaande Elysium aanbiedingen, kortingen en...

Lees verder

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>