Spa Sereen korting 2022

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree
 • Veilingen
 • Met overnachting

Korting entree

Aanbiedingen Spa Sereen

 • Check je voordeel!
Topdeals!

Veilingen

Veiling Spa Sereen

 • Kijk of de Spa Sereen veiling online staat!

Aanbiedingen met overnachting

Spa Sereen met overnachting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Spa Sereen korting en aanbiedingen

Er zijn momenteel geen aanbiedingen of kortingen bij ons bekend voor een dagje Spa Sereen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van aanbiedingen en kortingen voor Spa Sereen. Toch verder neuzen naar kortingen voor sauna’s in Utrecht? Bekijk dan alle aanbiedingen voor sauna’s in Utrecht of kijk eens hieronder!

Spa Sereen

Spa Sereen is een wellness resort dat direct aan de Maarsseveense Plassen ligt. Omdat het complex in een zeer groene en rustige omgeving ligt, kun je hier heerlijk ontspannen. Daar komt nog bij dat Spa Sereen vele verschillende sauna’s heeft. Ook heeft het wellness resort vele extra faciliteiten. Zowel de sauna’s als de faciliteiten van Spa Sereen worden hieronder kort beschreven.

Sauna’s van Spa Sereen

Spa Sereen heeft vele verschillende sauna’s. Je kunt er ontspannen in een loungecabine, maar ook in een infraroodcabine, een opgietcabine en een watervalcabine. Verder heeft Spa Sereen een zoutkristalcabine, een lavendelcabine, een openhaardcabine en een kleurentherapie cabine. En wie in Marokkaanse stijl naar de sauna wil, neemt plaats in de Marrakeshcabine. Dit is een unieke saunacabine met Marokkaanse stijl.

Overige faciliteiten Spa Sereen

Naast diverse saunacabines, heeft Spa Sereen in Maarssen nog veel meer faciliteiten. Ten eerste vind je in het complex verschillende soorten zwembaden. Spa Sereen heeft een buitenzwembad, maar ook een binnenzwembad, een voetenbad, meerdere whirlpools en meerdere zoutwaterbaden. Ook heeft Spa Sereen een grote tuin, waar tientallen loungestoelen staan. Hier kun je heerlijk ontspannen in de buitenlucht, in de groene en rustige omgeving van Spa Sereen.

Heb je honger gekregen van al die ontspanning, dan ben je welkom in het restaurant van Spa Sereen. Dit restaurant heeft ook een terras. Verder heeft Spa Sereen ook een caldarium, een klankschalenruimte, waterbedden, een leestafel, een neveldouche en uiteraard meerdere dompelbaden.

Badkledingdag Spa Sereen

Om hygiënische redenen is het niet toegestaan badkleding te dragen in Spa Sereen. Er worden geen badkledingdagen georganiseerd in deze sauna. Ook zijn er geen speciale dagen waarop enkel vrouwen welkom zijn in de sauna. Zowel mannen als vrouwen lopen hier te allen tijde naakt rond.

Ervaringen Spa Sereen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (4)

 1. Carla

  Heerlijke verschillende sauna’s
  Zeer gastvriendelijk in het horeca gedeelte en lekkere eten
  Schoon en hygiene hoog in het vaandel
  Hadden schitterend weer dus genoten bij het water
  Relaxed over maarseveense plassen kunnen genieten.
  Zeker nog een Keer terug

 2. Sonja

  Mooie sauna, fijne opgietingen, het is netjes en schoon. Laatst een klankschalensessie gedaan…heerlijk ontspannen. Fijne ruimte om te genieten van een hapje en drankje.

 3. danielle

  Echt een fijne supermooie sauna.
  Het uitzicht over de maarseveense plassen is geweldig.
  Netjes schoon.
  Enige ” minpuntje” wat mij betrefd is dat er nooit aanbiedingen of kortingsacties zijn.

 4. Nicole

  Heerlijk voor een avondje! Neem zeker eens de geitenkaassalade! 😉

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>