Corona en sauna

Naar aanleiding van de persconferentie van 25 januari 2022 zijn er een aantal aangepaste landelijk geldende richtlijnen van kracht. Een van de richtlijnen is dat saunacomplexen open mogen, onder bepaalde voorwaarden, zoals een maximum aantal gasten en diverse afstands- en hygienemaatregelen. Daarbij: Sommige saunacomplexen hanteren een maximale verblijfsduur door de veranderde maatregelen. Wil je precies weten hoe jouw sauna omgaat met de huidige maatregelen, bezoek dan eerst de website van de sauna die jij wilt bezoeken.

Je kunt dus naar de sauna, al is het dus anders als anders. Houd er bovendien rekening mee dat je niet spontaan een dagje sauna kunt plannen. Door de aangescherpte gezondheidsmaatregelen dien je jouw bezoek van te voren te plannen. Voor de overige actuele richtlijnen, verwijzen we je naar de website van het RIVM. Bekijk hieronder het filmpje van de VNSWB (Vereniging van Nederlandse Sauna- en Wellness Bedrijven).

Kortingsbonsauna.nl kijkt voorbij deze crisis

Ook tijdens deze coronacrisis blijven wij voor jou kortingen verzamelen. We zijn ons heel bewust van alle strenge maatregelen en dat een dagje sauna nog niet als vanouds is. Toch proberen wij, samen met de sauna’s, spa’s en wellnesscentra, voorbij deze crisis te kijken en ons te focussen op het positieve. Als je wilt, kun je nogsteeds naar de sauna en genieten van de meeste wellnessfaciliteiten, al is het iets anders dan normaal. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat wij enorm gebaat zijn bij een positieve mindset. (Bijna net zo gebaat als bij een bezoekje aan de sauna!) Je bent onder andere minder vatbaar voor een depressie, jouw bloeddruk gaat omlaag, je immuunsysteem versterkt én je hart wordt er gezonder van!
En dat is nu net wat wij jou in deze tijd wensen; “goede, mentale en lichamelijke gezondheid”. Dus laten wij met elkaar dromen van een mooie en positieve tijd na corona en tot die tijd elkaar blijven bemoedigen.

Meest gestelde vragen rondom corona en de sauna

Om onduidelijkheden te voorkomen, hebben we voor jou de meest gestelde vragen rondom corona en de sauna op een rijtje gezet.

1. Ik heb een voucher, abonnement of e-ticket. Blijft deze nu langer geldig?

We krijgen ontzettend veel vragen binnen over de geldigheid van vouchers en kortingsbonnen. Maar ook over abonnementen en e-tickets. Wij snappen dat je nu door de bomen het bos niet meer kan zien.
Er zijn veel verschillende sauna’s en wellnesscentra’s in Nederland en het lijkt alsof een ieder zijn eigen regels heeft opgesteld m.b.t. tot geldigheid van acties, vouchers en abonnementen. Toch zijn wij na veel speurwerk erachter gekomen dat bijna alle sauna’s en wellnesscentra’s dezelfde regels hanteren. Het je een specifieke vraag hierover, neem dan contact op met de betreffende sauna. Wij hebben hieronder enkele vragen en antwoorden voor jou op een rij gezet, scheelt jou ook weer een hoop speurwerk.

Algemene regels m.b.t. vouchers, kortingsacties en e-tickets
1. Zijn de vouchers/cadeaukaarten uitgegeven door de sauna of wellnesscenter zelf? Dan blijven deze, tot nader bericht, onbeperkt geldig.
2. Vouchers van social deal, actie van de dag, spa online en ticketveilingen blijven in veel gevallen onbeperkt geldig.
3. Komt je voucher niet van bovengenoemde websites, neem dan contact op met de verstrekker van de voucher om na te vragen tot wanneer de geldigheidsdatum wordt opgeschort.
In principe geldt namelijk dat alle overige vouchers alleen nog in te wisselen zijn indien ze geldig zijn.
4. Is je voucher verlopen? Vraag dan bij de verstrekker van de voucher of je voucher kan worden verlengd of opnieuw kan worden verstrekt (met nieuw geldigheidsdatum).

2. Ik zie heel veel kortingen op kortingsbonsauna.nl, kan ik daar nog steeds gebruik van maken?

Uiteraard kan dat! Mocht de boeking onverhoopt niet doorgaan vanwege verlenging van de coronamaatregelen, dan neem je de korting gewoon mee naar je volgende boeking.

3. Is jullie website nog wel actueel?

Maar natuurlijk! Wij controleren dagelijks onze kortingen en houden onze website ook tijdens deze coronacrisis gewoon bij. Dat doen wij onder andere omdat sauna’s, spa’s en wellnesscentra de mogelijkheid bieden om alvast boekingen in de toekomst te maken.

Meer sauna nieuws

Wellnessweken bij Vakantieveilingen

Het is weer zo ver: Wellnessweken bij VakantieVeilingen! Van zondag 26 februari t/m zaterdag 18 maart 2023 kun je weer genieten van de Wellnessweken bij VakantieVeilingen. Gedurende deze 3 weken...

Lees verder

2e saunakaartje gratis actie

Momenteel loopt er een 2e saunakaartje gratis actie van SpaOnline in samenwerking met Palmolive. Hoe werkt de 2e saunakaartje gratis actie? De actie werkt heel simpel. Ga naar de actiepagina van...

Lees verder

Corona en sauna

Naar aanleiding van de persconferentie van 25 januari 2022 zijn er een aantal aangepaste landelijk geldende richtlijnen van kracht. Een van de richtlijnen is dat saunacomplexen open mogen, onder...

Lees verder

Elysium aanbieding korting en acties

Wellnessresort Elysium is een fantastisch saunacomplex in Bleiswijk, bij Rotterdam. Ben je van plan deze sauna te bezoeken, kijk dan eerst even bij onderstaande Elysium aanbiedingen, kortingen en...

Lees verder

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>