Thermen Mineraal korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Veilingen

Korting entree

BONGO Sauna Cadeaubon

  • 2 jaar geldig

Veilingen

Thermen Mineraal in België: dagentree

Tot 70% korting Nu vanaf € 1.00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Thermen Mineraal korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Op Kortingsbonsauna.nl vind je dagelijks de hoogste kortingen en de beste aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Thermen Mineraal Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen, aanbiedingen, 2e saunakaartje gratis acties en kortingscoupons voor Thermen Mineraal.

Thermen Mineraal

Thermen Mineraal is een wellness complex in Rijmenam. Het wellness complex biedt een ruime keuze aan thermenfaciliteiten, waaronder diverse saunacabines en zwembaden. Ook heeft Thermen Mineraal een restaurant met bar. En wil je meerdere dagen relaxen in dit wellness resort? Dan boek je een kamer in het luxe hotel van Thermen Mineraal.

Sauna’s van Thermen Mineraal

Thermen Mineraal heeft meerdere saunacabines. Een deel van deze saunacabines vind je binnen. Het gaat om de kruiden opgietsauna met een temperatuur van 85 graden, de kruidensauna met een temperatuur van 60 graden, de droge sauna met een temperatuur van 80 graden en de infraroodsauna.

Ook in de buitenruimte van Thermen Mineraal vind je diverse sauna’s. Het gaat om een Kelo-sauna met haardvuur (85 graden), een Villa opgietsauna (90 graden), een Finse blokhut sauna (90 graden) en een Zoutgrotsauna. In de Finse blokhut sauna kun je zelf opgieten. In de Villa opgietsauna worden dagelijks professionele opgietsessies verzorgd.

Overige faciliteiten Thermen Mineraal

Thermen Mineraal heeft vele verschillende faciliteiten. Binnen vind je een afkoelbad, twee whirlpools, een warm zitvoetbad, warme wisselbaden, koude wisselbaden, een stoombad, een stille rustruimte, een beautyfarm, douchegelegenheden, relaxruimtes, ligbedden en een zonnebank. Ook is er binnen een restaurant met uitgebreide kaart. Buiten vind je een verwarmd buitenbad, een afkoelton en een afkoelbad. Ook heeft Thermen Mineraal een mooie aangelegde tuin met ligweide.

Badkledingdag Thermen Mineraal

Thermen Mineraal is een naaktsauna. Je bent hier dan ook verplicht een badpak, bikini of zwembroek te dragen. Er worden geen badkledingdagen georganiseerd in het saunacomplex. In de bar en in het restaurant ben je verplicht om een badjas te dragen.

Ervaringen Thermen Mineraal

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>