Sauna & Beauty Asanti korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Dagje Sauna

Actie Nu vanaf € 54.90

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna & Beauty Asanti korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Op Kortingsbonsauna.nl vind je dagelijks de hoogste kortingen en de beste aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna & Beauty Asanti. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen, aanbiedingen, 2e saunakaartje gratis acties en kortingscoupons voor Sauna & Beauty Asanti.

Sauna & Beauty Asanti

Sauna & Beauty Asanti is een ontspanningsoord dat aan de rand van een prachtig natuurgebied in België ligt. Niet alleen de omgeving van het ontspanningsoord is de moeite waard om eens te bezoeken, ook het wellness centre zelf is absoluut de moeite waard voor sauna en wellness liefhebbers. Meer over Sauna & Beauty Asanti en de faciliteiten van dit ontspanningsoord, lees je op deze pagina.

Sauna’s van Sauna & Beauty Asanti

Op het terrein van Sauna & Beauty Asanti vind je verschillende soorten sauna’s, waaronder een Kelo event sauna, een infraroodsauna, een panoramasauna en een chalet sauna. Ook kun je bij het ontspanningsoord terecht voor een saunabezoek in combinatie met zouttherapie, namelijk in de zogeheten Himalaya Cristal sauna. In deze sauna geniet je niet alleen van de warmte, maar ook van de zoutkristallen op de wanden. De zouten die van deze kristallen vrij komen, hebben namelijk een heilzame werking op het lichaam.

Overige faciliteiten van het ontspanningsoord

Natuurlijk vind je bij Sauna & Beauty Asanti niet alleen sauna’s, maar zijn er ook andere faciliteiten die jouw dagje wellness helemaal compleet maken. Denk hierbij aan een buitenzwembad met de temperatuur van 33 graden, een binnenzwembad, prachtige douches, een bubbelbad, een stoombad, een rustruimte met open haard voor in de winter en een grote tuin met meer dan voldoende ligstoelen om lekker te ontspannen. En heb je honger gekregen van al die ontspanning of dorst van het vele zweten in de sauna? Dan bezoek je het restaurant van Sauna & Beauty Asanti of strijk je neer op een van de terrassen van het ontspanningsoord voor een hapje en/of een drankje.

Beautyfarm van Sauna & Beauty Asanti

Sauna & Beauty Asanti heeft ook een grote beautyfarm waar je diverse schoonheids- en ontspanningsbehandelingen kunt ondergaan. Zo kun je een gelaatsverzorgingsbehandeling ondergaan om je gezicht weer te laten stralen, maar is het ook mogelijk om de handen of de voeten te laten behandelen tijdens een professionele manicure of pedicure. Voor ultieme ontspanning neem je een van de massages bij Sauna & Beauty Asanti, zoals de ontspanningsmassage of de massage die zich speciaal richt op de schouders en de nek. Tot slot kun je ook diverse delen van het gezicht laten epileren door de professionals van de beautyfarm, zoals bijvoorbeeld de wenkbrauwen, de bovenlip en/of de kin. Na het bezoeken van de beautyfarm van Sauna & Beauty Asanti, voel je je weer helemaal schoon, fris en ontspannen.

Badkledingdag Sauna & Beauty Asanti

Er is geen info bekend over speciale badkledingdagen.

Ervaringen Sauna & Beauty Asanti

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>