Thermae Boetfort korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Thermae Boetfort korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Op Kortingsbonsauna.nl vind je dagelijks de hoogste kortingen en de beste aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Thermae Boetfort. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen, aanbiedingen, 2e saunakaartje gratis acties en kortingscoupons voor Thermae Boetfort.

Thermae Boetfort

Thermen Boetfort is een unieke sauna met diverse ontspannende faciliteiten. Wat deze sauna zo bijzonder maakt, is het feit dat de sauna gevestigd is in een vierhonderd jaar oud kasteel. Zo geniet je in deze sauna niet alleen van de faciliteiten die er in het gebouw te vinden zijn, maar ook van de unieke en historische uitstraling van het gebouw zelf. Meer weten over deze sauna? Lees dan meer over Thermen Boetfort op deze pagina.

Sauna’s van Thermen Boetfort

Thermen Boetfort is een groot kasteel waar vele verschillende sauna’s te vinden zijn. Je kunt bij Thermen Boetfort terecht voor standaard publieke sauna’s, maar in het kasteel zijn ook diverse privé sauna’s te vinden. Wil je de ultieme sauna ervaring ervaren tijdens jouw dagje wellness, dan ga je naar een van de opgietingen in de sauna’s van Thermen Boetfort. De opgietingen worden altijd door professionals uitgevoerd en laten je optimaal kennis maken van de ontspannende warmte van een echt goede sauna.

Behandelingen van Thermen Boetfort

Je kunt niet alleen bij Thermen Boetfort terecht voor diverse prachtige sauna’s, maar ook voor verschillende ontspannings- en schoonheidsbehandelingen. Zo kun je een schoonheidsbehandeling ondergaan in de vorm van een manicure, een pedicure of een lichaams- of gezichtsbehandeling, maar is het ook mogelijk een ontspanningsmassage te krijgen. Door jouw behandeling te combineren met een bezoek aan de sauna’s van Thermen Boetfort, heb je een ultiem ontspannende dag. Je kunt dit het beste doen door een arrangement te boeken bij de sauna, waarbij je jouw favoriete behandeling combineert met een saunabezoek. Je kunt bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling combineren met een bezoek aan de sauna, maar het is ook mogelijk om een massage te combineren met de sauna en eventueel zelfs een extra schoonheidsbehandeling.

Er zijn speciale arrangementen voor mannen en voor zwangere vrouwen. Ook als je als man wil genieten van een ontspannen dagje bij Thermen Boetfort of als je in de watten gelegd wil worden als zwangere vrouw, is dit mogelijk bij Thermen Boetfort.

Overnachten in het Wellness Hotel

Wie meerdere dagen wil genieten van de sauna’s en behandelingen van Thermen Boetfort, kan een overnachting in het Wellness Hotel boeken. Deze overnachting wordt doorgaans aangeboden in de vorm van een arrangement, waarbij je zowel op de eerste dag als op de tweede (en eventueel derde, vierde, vijfde, et cetera) dag toegang krijgt tot de sauna en eventueel behandelingen kunt ondergaan. Het Wellness Hotel bevindt zich in hetzelfde kasteel als de sauna’s van Thermen Boetfort.

Badkledingdag Thermae Boetfort

Thermae Boetfort kun je zowel in badkleding als naakt bezoeken. Thermae Boetfort betaat uit 2 gedeelten, een naaktgedeelte en een gedeelte met badkleding.

Ervaringen Thermae Boetfort

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>