Thermen Dilbeek korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Veilingen

Veilingen

Dagentree Thermen Dilbeek voor 2 personen

Tot 70% korting Nu vanaf € 1.00

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Thermen Dilbeek korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Op Kortingsbonsauna.nl vind je dagelijks de hoogste kortingen en de beste aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Thermen Dilbeek. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen, aanbiedingen, 2e saunakaartje gratis acties en kortingscoupons voor Thermen Dilbeek.

Thermen Dilbeek

Thermen Dilbeek is een groot saunacomplex met vele verschillende faciliteiten. Je kunt hier vele verschillende saunacabines bezoeken om lekker te ontspannen, maar je kunt er ook zwemmen, beautybehandelingen ondergaan en verschillende soorten massages krijgen. Ook heeft Thermen Dilbeek een restaurant en een hotel. Meer over dit saunacomplex in het Belgische Dilbeek, lees je op deze pagina.

Sauna’s van Thermen Dilbeek

Thermen Dilbeek heeft meerdere saunacabines. Binnen vind je de Bio Sauna met een temperatuur van 60 graden, de Panoramasauna met een temperatuur van 85 graden en meerdere infraroodcabines. In de buitenruimte van het saunacomplex vind je een Kuori-sauna (80 graden), een Ranta-sauna (80 graden), de zoutmijn Salina en de Eclipse sauna. De Kuori-sauna heeft een haardvuur. In de Ranta-sauna worden dagelijks professionele opgietsessies verzorgd.

Zoutmijn Salina is bedekt met zout uit het Himalayagebergte en de Eclipse sauna heeft een unieke vorm. Deze cilindervormige sauna is tevens afgewerkt met zoutstenen uit de Himalaya, net zoals zoutmijn Salina.

Overige faciliteiten Thermen Dilbeek

Thermen Dilbeek heeft vele faciliteiten. De binnenfaciliteiten van de sauna zijn een binnenzwembad, een afkoelzwembad, drie jacuzzi’s, een warm zitvoetbad, diverse wisselbaden, een stoombad, meerdere relaxruimtes, ligbedden en een zonnebank. Ook vind je binnen een restaurant en een beautyfarm.

De buitenfaciliteiten van Thermen Dilbeek zijn een verwarmd buitenzwembad, twee jacuzzi’s, afkoeltonnen, een zonneterras (met bediening), een ligweide met ligbedden en een afkoelmuur met douches en een afkoelemmer. Kortom, Thermen Dilbeek heeft alle faciliteiten die jij nodig hebt om even helemaal tot rust te komen.

Badkledingdag Thermen Dilbeek

Thermen Dilbeek is een naaktsauna. Het is niet toegestaan hier badkleding te dragen. Ook worden er geen badkledingdagen georganiseerd in de sauna. Goed om te weten: in het restaurant ben je verplicht een badjas te dragen.

Ervaringen Thermen Dilbeek

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>