Sauna Phoenix korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Sauna Phoenix korting en aanbiedingen

Een dagje sauna is best duur! Op Kortingsbonsauna.nl vind je dagelijks de hoogste kortingen en de beste aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna Phoenix. Op deze pagina vind je een overzicht van alle kortingen, aanbiedingen, 2e saunakaartje gratis acties en kortingscoupons voor Sauna Phoenix.

Sauna Phoenix

Sauna Phoenix is een kleine en gezellige familiesauna in het Belgische plaatsje Landen. Het saunacomplex heeft vijf verschillende saunacabines, met temperaturen tussen de 50 en 85 graden. Ook heeft de sauna een Turks stoombad en een houtgestookte zweethut. Het saunacomplex is niet groot, maar zeker groot genoeg voor een hele dag heerlijke ontspanning.

Sauna’s van Sauna Phoenix

Zoals al eerder vermeld, heeft Sauna Phoenix vijf soorten sauna’s. Je kunt er in de Finse sauna met een temperatuur van 85 graden, maar ook in de Ceder sauna met een temperatuur van 80 graden, de Al-tub sauna met een temperatuur van 75 graden en het Caldarium met een temperatuur van 65 graden. Verder is er ook een infraroodsauna met een temperatuur van 45 graden.

Ook heeft Sauna Phoenix een Turks stoombad. De temperatuur in het stoombad is 45 graden. In de houtgestookte zweethut van Sauna Phoenix is de temperatuur 50 graden. Goed om te weten: in de Finse sauna en Ceder sauna worden iedere dag opgietsessies georganiseerd. In het Turks stoombad worden dagelijks scrubsessies georganiseerd.

Overige faciliteiten Sauna Phoenix

Naast diverse saunacabines, heeft Sauna Phoenix ook een zwembad. Ook zijn er meerdere rustruimtes aanwezig in het saunacomplex. En wil je even helemaal tot rust komen? Dan kun je een schoonheidsbehandeling of massage boeken. Denk hierbij aan een verzorgende lichaamspeeling, een ontspannende lichaamsmassage, een anti stress massage en een diepe cellulitis massage.

Badkledingdag Sauna Phoenix

Het is niet bekend of Sauna Phoenix badkledingdagen heeft.

Ervaringen Sauna Phoenix

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Sauna TOPDEALS

Tot 50% KORTING

Bestel nu >>